Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podjedź na Izbę, zbadają Cię i jeśli nic się nie dzieje to spokojnie poczekasz na czwartkową wizytę, tu na forum nikt Ci nie odpowie co to może byćMam pytanie, jest w 31 tygodniu i od wczoraj mam straszny bol pachwin i krocza lekarza mam dopiero we czwartek , może ktoś przechodził przez to samo
A jak ruchy dziecka ?
Zawsze lepiej sprawdzić, może zadzwoń do giną żeby cię przyjął wcześniej. Każdy mocny ból jest alarmującyRóżnie ale są wyczuwalne
Weźmiesz odpowiedzialność za to, jezeli w jej przypadku to nie jest normalne, tylko coś się dzieje, ale przeczyta i nie pojdzie do lekarza?"Normalny" ból przy powiększającej się macicy. W tym czasie jest najwiekszy wzrost masy płodu, co generuje mocniejszy nacisk na tkanki. Sama miałam takie bóle, że zginałam się w pół i nie mogłam chodzić. Do tego ból spojenia łonowego. Być może dla większości kobiet tutaj wydaje się to dziwne, ale jest to "normalne" w przypadku szczupłych kobiet.