Klemensa
Fanka BB :)
Bo uważałyśmy na lekcji biologiito czemu jest to niemożliwe według was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo uważałyśmy na lekcji biologiito czemu jest to niemożliwe według was?
No to idź i ich zapytajNa różnych stronach lekarze piszą że ciąża jest możliwa z takiej sytuacji
pytam wasNo to idź i ich zapytaj
Ale to oni tak twierdząpytam was
może wytłumaczyłybyście czemu to niemożliwepytam was
A jak to ci lekarze z różnych stron tłumaczą?może wytłumaczyłybyście czemu to niemożliwe
może wytłumaczyłybyście czemu to niemożliwe
Bo plemniki to słabe osobniki są.
Muszą mieć mokro i ciepło - inaczej biedaki umierają w kilka sekund, a po śmierci to już nikogo nie zaplodnią.
Z całego serduszka polecam Ci te serię:
dziękuję, jak czytałam w internecie na temat czy się da czy nie to informacje są różne dlatego nie wiem czy mam się czym stresować czy nieBo plemniki to słabe osobniki są.
Muszą mieć mokro i ciepło - inaczej biedaki umierają w kilka sekund, a po śmierci to już nikogo nie zaplodnią.
Z całego serduszka polecam Ci te serię:
Ja bym się stresowala ignorancją i brakiem rozsądkudziękuję, jak czytałam w internecie na temat czy się da czy nie to informacje są różne dlatego nie wiem czy mam się czym stresować czy nie