reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża

Witam mamusie.
Mam pewnien problem mianowicie.
1 i 3 stycznia br. Współżyłam z moim facetem bezzabezpieczenia bylo to moje dni owulacyjne(wysoka szansa na ciąże) 17 stycznia w planowany dzień okresu dostałam go. Natomiast 3 lutego tego roku dostałam bardzo obfitego plamienia może nazwać to nawet krwawieniem bardzo brunatna krew jak na koniec okresu. Dzisiaj 7 luty byłam u lekarza miałam badanie ginekologiczne. Pani doktor nie zrobiła usg żadnego badania piersi nic. Nawet nie pobrała próbki na cytologię. Zrobiłam test o 23:00 wyszedł negatywny. Dodam ze dziś miałam 37•C na termometrze Natomiast i tak boje sie ze to mozebyc ciąża... co o tym myślicie? Liczę na pomoc pozdrawiam cieplutko

reklama
Rozwiązanie
G
reklama
No jak nie dopilnowalas swoich dni plodnych jak pisałaś, ze wspolzylas w owulacje? Sama w tym wszystkim się gubisz, albo po prostu Ci się strasznie nudzi.
W taki sposób nie dopilnowałam,ze dowiedziałam sie po fakcie gdyż są to dni płodne. Pozjadała wszytskie rozumy,nigdy jej błąd sie nie przytrafił. Daj trochę luzu... zadałam pytanie nie wnikaj co i kiedy robię. Nie dajesz odpowiedzi konkretnej tylko krytykujesz. Jeszcze osadź mnie ze dziecka nie bede chciała jak mi sie urodzi. Ciężka kobieta :p

JAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA A CO JA KOMBINUJE? Z jakich nudów kto coś takiego powiedział? Nienormalna jesteś kobieto?
Chyba nie zrozumialas sensu moich słów. Ale spoko, nie dziwi mnie to.
Weszłas sobie pogadać co?
Zszokowac swoja glupota i zrobić aferę?
Nie uda Ci się to. Takich jak Ty mamy tutaj na pęczki. Średnio co dwa tygodnie ;)

W domu wszyscy zdrowi? Weź dziewczyno ogarnij się, Masz problemy emocjonalne z sobą. Zamiast tutaj się produkować, weź się za książki.
To sie weź. A domu pilnuj swojego bo teść nie do końca zdrowy. :p pomocne kobiety. Zawiść nic więcej. Wstrętne babska zero pomocy tylko do dołu pchać każdego. Żałosne zachowanie dorosłej kobiety. Żegnam

Chyba nie zrozumialas sensu moich słów. Ale spoko, nie dziwi mnie to.
Weszłas sobie pogadać co?
Zszokowac swoja glupota i zrobić aferę?
Nie uda Ci się to. Takich jak Ty mamy tutaj na pęczki. Średnio co dwa tygodnie ;)
ZADAŁAM PYTANIE NA KTÓRE CHCIAŁAM UZYSKAĆ ODPOWIEDZ. A to wasz prywatny portal,ze niektórych nieakceptujecie i nie szanujecie? Spoko. Wszystkiego dobrego cześć

ZADAŁAM PYTANIE NA KTÓRE CHCIAŁAM UZYSKAĆ ODPOWIEDZ. A to wasz prywatny portal,ze niektórych nieakceptujecie i nie szanujecie? Spoko. Wszystkiego dobrego cześć
Z tym szacunkiem, to ty zacznij od siebie dopiero od kogos wymagaj. Jaką miarą dajesz taką miarą dostajesz. Żal mi Ciebie, a jak forum Ci nie odpowiada to idź do swojej matki na rozmowke, na pewno uzyskasz szczerą odpowiedź.

Jedynie czego nie akceptuje to arogancji, chamstwa i głupoty.
Co do zawiści to nie wiem czego mamy Ci zazdrościć...
Zadajesz pytanie na które nie ma dobrej odpowiedzi bo jest zupełnie abstrakcyjne.
Wytłumaczę Ci dlaczego.
Uprawiasz seks bez zabezpieczenia w trakcie owulacji co może świadczyć o możliwości ciąży i zapłodnienia. Potem piszesz ze dostałaś okres i test wyszedł negatywny co mówi jednoznacznie ze ciąży nie ma. Następnie pytasz czy mozesz być w ciąży bo boisz sie "wpadki" a po kilku chwilach ze w sumie chcesz dziecka bo to samo szczęście.
To jest nielogiczne i niezrozumiałe...
Z jednej strony boisz się ciąży a z drugiej uprawiasz seks bez zabezpieczenia w dni płode bo może "niechcący" się uda i zaskoczysz. Zawsze możesz powiedzieć swojemu chłopakowi ze tego nie planowalas i tak wyszlo.
Jeśli o to chodzi to radzę Ci przestać. Zrobisz krzywde dziecku, facetowi i sobie.
Tyle co mogę wywnioskować z Twojej wypowiedzi.

reklama
Jedynie czego nie akceptuje to arogancji, chamstwa i głupoty.
Co do zawiści to nie wiem czego mamy Ci zazdrościć...
Zadajesz pytanie na które nie ma dobrej odpowiedzi bo jest zupełnie abstrakcyjne.
Wytłumaczę Ci dlaczego.
Uprawiasz seks bez zabezpieczenia w trakcie owulacji co może świadczyć o możliwości ciąży i zapłodnienia. Potem piszesz ze dostałaś okres i test wyszedł negatywny co mówi jednoznacznie ze ciąży nie ma. Następnie pytasz czy mozesz być w ciąży bo boisz sie "wpadki" a po kilku chwilach ze w sumie chcesz dziecka bo to samo szczęście.
To jest nielogiczne i niezrozumiałe...
Z jednej strony boisz się ciąży a z drugiej uprawiasz seks bez zabezpieczenia w dni płode bo może "niechcący" się uda i zaskoczysz. Zawsze możesz powiedzieć swojemu chłopakowi ze tego nie planowalas i tak wyszlo.
Jeśli o to chodzi to radzę Ci przestać. Zrobisz krzywde dziecku, facetowi i sobie.
Tyle co mogę wywnioskować z Twojej wypowiedzi.
Krotko i na temat, nic dodac nic ujac.

Do góry