• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża

Witam mamusie.
Mam pewnien problem mianowicie.
1 i 3 stycznia br. Współżyłam z moim facetem bezzabezpieczenia bylo to moje dni owulacyjne(wysoka szansa na ciąże) 17 stycznia w planowany dzień okresu dostałam go. Natomiast 3 lutego tego roku dostałam bardzo obfitego plamienia może nazwać to nawet krwawieniem bardzo brunatna krew jak na koniec okresu. Dzisiaj 7 luty byłam u lekarza miałam badanie ginekologiczne. Pani doktor nie zrobiła usg żadnego badania piersi nic. Nawet nie pobrała próbki na cytologię. Zrobiłam test o 23:00 wyszedł negatywny. Dodam ze dziś miałam 37•C na termometrze Natomiast i tak boje sie ze to mozebyc ciąża... co o tym myślicie? Liczę na pomoc pozdrawiam cieplutko

reklama
Rozwiązanie
G
reklama
No jak nie dopilnowalas swoich dni plodnych jak pisałaś, ze wspolzylas w owulacje? Sama w tym wszystkim się gubisz, albo po prostu Ci się strasznie nudzi.
W taki sposób nie dopilnowałam,ze dowiedziałam sie po fakcie gdyż są to dni płodne. Pozjadała wszytskie rozumy,nigdy jej błąd sie nie przytrafił. Daj trochę luzu... zadałam pytanie nie wnikaj co i kiedy robię. Nie dajesz odpowiedzi konkretnej tylko krytykujesz. Jeszcze osadź mnie ze dziecka nie bede chciała jak mi sie urodzi. Ciężka kobieta :p

JAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA A CO JA KOMBINUJE? Z jakich nudów kto coś takiego powiedział? Nienormalna jesteś kobieto?
Chyba nie zrozumialas sensu moich słów. Ale spoko, nie dziwi mnie to.
Weszłas sobie pogadać co?
Zszokowac swoja glupota i zrobić aferę?
Nie uda Ci się to. Takich jak Ty mamy tutaj na pęczki. Średnio co dwa tygodnie ;)

ZADAŁAM PYTANIE NA KTÓRE CHCIAŁAM UZYSKAĆ ODPOWIEDZ. A to wasz prywatny portal,ze niektórych nieakceptujecie i nie szanujecie? Spoko. Wszystkiego dobrego cześć
Z tym szacunkiem, to ty zacznij od siebie dopiero od kogos wymagaj. Jaką miarą dajesz taką miarą dostajesz. Żal mi Ciebie, a jak forum Ci nie odpowiada to idź do swojej matki na rozmowke, na pewno uzyskasz szczerą odpowiedź.

ZADAŁAM PYTANIE NA KTÓRE CHCIAŁAM UZYSKAĆ ODPOWIEDZ. A to wasz prywatny portal,ze niektórych nieakceptujecie i nie szanujecie? Spoko. Wszystkiego dobrego cześć
Jedynie czego nie akceptuje to arogancji, chamstwa i głupoty.
Co do zawiści to nie wiem czego mamy Ci zazdrościć...
Zadajesz pytanie na które nie ma dobrej odpowiedzi bo jest zupełnie abstrakcyjne.
Wytłumaczę Ci dlaczego.
Uprawiasz seks bez zabezpieczenia w trakcie owulacji co może świadczyć o możliwości ciąży i zapłodnienia. Potem piszesz ze dostałaś okres i test wyszedł negatywny co mówi jednoznacznie ze ciąży nie ma. Następnie pytasz czy mozesz być w ciąży bo boisz sie "wpadki" a po kilku chwilach ze w sumie chcesz dziecka bo to samo szczęście.
To jest nielogiczne i niezrozumiałe...
Z jednej strony boisz się ciąży a z drugiej uprawiasz seks bez zabezpieczenia w dni płode bo może "niechcący" się uda i zaskoczysz. Zawsze możesz powiedzieć swojemu chłopakowi ze tego nie planowalas i tak wyszlo.
Jeśli o to chodzi to radzę Ci przestać. Zrobisz krzywde dziecku, facetowi i sobie.
Tyle co mogę wywnioskować z Twojej wypowiedzi.

reklama
Jedynie czego nie akceptuje to arogancji, chamstwa i głupoty.
Co do zawiści to nie wiem czego mamy Ci zazdrościć...
Zadajesz pytanie na które nie ma dobrej odpowiedzi bo jest zupełnie abstrakcyjne.
Wytłumaczę Ci dlaczego.
Uprawiasz seks bez zabezpieczenia w trakcie owulacji co może świadczyć o możliwości ciąży i zapłodnienia. Potem piszesz ze dostałaś okres i test wyszedł negatywny co mówi jednoznacznie ze ciąży nie ma. Następnie pytasz czy mozesz być w ciąży bo boisz sie "wpadki" a po kilku chwilach ze w sumie chcesz dziecka bo to samo szczęście.
To jest nielogiczne i niezrozumiałe...
Z jednej strony boisz się ciąży a z drugiej uprawiasz seks bez zabezpieczenia w dni płode bo może "niechcący" się uda i zaskoczysz. Zawsze możesz powiedzieć swojemu chłopakowi ze tego nie planowalas i tak wyszlo.
Jeśli o to chodzi to radzę Ci przestać. Zrobisz krzywde dziecku, facetowi i sobie.
Tyle co mogę wywnioskować z Twojej wypowiedzi.
Krotko i na temat, nic dodac nic ujac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry