Anek@
Fanka BB :)
Niestety dobudzenie mojego meza w nocy graniczy niemal z cudem  Kosmi niestety tez poznalam co to znaczy opuchlizna
 Kosmi niestety tez poznalam co to znaczy opuchlizna  kostki, rece czasami nawet twarz, robilam sobie nawet ostatnio badanko moczu zeby sprawdzic czy przypadkiem bialka nie mam a co za tym idzie zatrucia ciazowego, bo sie przestraszylam ze az tak puchne. Na szczescie wszystko ok, cisnienie tez w normie, najwidoczniej taki urok 9 miesiaca...a co do paznokci i wlosow to mam nadzieje ze juz tak zostanie, nigdy wczesniej nie mialam tak mocnych i szybko rosnacych pazurkow i tak gestych wlosow, przed ciaza codziennosc to lamliwe paznokcie i cieniutkie wloski !!! Co do spanka to..no coz spie, spie i spie tak jak na poczatku ciazy. Szkoda ze sie na zapasa nie wyspie bo pozniej to tylko pomarzyc
 kostki, rece czasami nawet twarz, robilam sobie nawet ostatnio badanko moczu zeby sprawdzic czy przypadkiem bialka nie mam a co za tym idzie zatrucia ciazowego, bo sie przestraszylam ze az tak puchne. Na szczescie wszystko ok, cisnienie tez w normie, najwidoczniej taki urok 9 miesiaca...a co do paznokci i wlosow to mam nadzieje ze juz tak zostanie, nigdy wczesniej nie mialam tak mocnych i szybko rosnacych pazurkow i tak gestych wlosow, przed ciaza codziennosc to lamliwe paznokcie i cieniutkie wloski !!! Co do spanka to..no coz spie, spie i spie tak jak na poczatku ciazy. Szkoda ze sie na zapasa nie wyspie bo pozniej to tylko pomarzyc