Monika K-W
Fan(ka)
No w sumie mam z tym cieplem walsnie problem bo na zime milaam kupiona kurtek w ktora do tej pory wchodze i buty tez dobre. ale teraz mi jest w tym zagoraca ale to tylko 3 tygodnie. Wytrzymam:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, nie chciałabym kląć z bólu na sali porodowej
- mam nadzieję, że na tyle będę się kontrolować... potem byłoby mi głupio przed całym personelem
, boję się że nie dostanę pokarmu zaraz po porodzie i moja córcia będzie głodna..., że nie będę umiała zająć się maleństwem i położne będą się na mnie patrzeć jak na ostatnią pokrakę (słyszałam, że nie zawsze są chętne do pomocy... raczej do nieprzyjemnych komentarzy), boję się tego, że okres połogu będzie się wydłużał no a jeszcze wczesniej to nacinanie krocza
. Wogole od samego poczatku ciazy stale mialam delikatnie mowiac grzybka;-) i w sumie regularnie to powraca . Nawet teraz kiedy ciagle aplikuje sobie jakies tabletki to po kuracji mam spokoj najwyzej 1,5 tygodnia. A teraz to mam jakas taka mleczna wydzieline nie wyglada mi to na infekcje ale sporo tego calkiem.Moze ktoras tak miala bo ja szczerze mowiac to juz zglupialam
.
Woooooow ! Weszłam w 9 miesiąc... Oj już niedługo już niedługo....
Zwykle to jeździmy w góry do mojej rodzinki, ale tym razem już chyba nie będę ryzykowała z takim dalekim wyjazdem, choć pewnie też byłoby pięknie....No tak jest to w objawach od Sami. A jesli chodzi o opuchlizne to ja nie mam z tym problemu. To nie jest chyba regula ze trzeba puchnac? A moze jeszcze wszystko przede mna?