reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowe dolegliwości

KASIRKA to połóż się i pośpij sobie ... ehh ja to nawet jak teraz się położe to nici ze spania .... a maluch tak się właśnie rusza że aż brzuchol mi lata i wogóle to boliii aućććć jakieś ma meGa mocne ruchy dziś :eek: no ale to dobrze może wkońcu przebije pęchech i mi te cholerne wody odejdą :no:

reklama
miejmy nadzieję anulka to już może byś choć trochę pospała w nocy między karmieniami :-)

Joasia popieram i powtorze raz jeszcze, taaak niech mnie sie wkluja w kregoslup, a jakze nawet przed 5 cm rozwarcia :-) jestem za a nawet przeciw ;-)

ja to mam całe kostki poobijane... chyba tak mi nóżki opuchły,
że jak chodzę to jedną w drugą walę:szok:

no i jestem przeziębiona...zasmarkana i gardełko mnie boli -
niedobrze:no: :no: :no:

Hana oj niedobrze :wściekła/y: nie możesz chorować !!
Na katarek polecam sól fizjologiczną,kilka kropelek do nosska i przejdzie szybciuchnoo a na gardełko cieplutka herbatka z miodkiem i cytrynką ... no zaleczaj kochana szybciutko to co się ciebie łapie bo jak pozarażasz wszystkich w domQ to masakra będzie a tu jeszcze niespodziewanie Mati wyskoczy i co wtedy ??

i rzeczywiście ta sól fizjologiczna pomaga na katarek???
pewnie nie omieszkam nabyć bo córcia też zasmarkana...tylko myślałam
że u niej to alergia...bo zawsze o tej porze tak ma...ale bierze przeciw
alergiczne i nic nie pomaga:no:
dzięki anulka

tak Hana, w przypadku przeciągającego się katarku, zakraplanie noska solą fizjologiczną jest bardzo wskazane. Sól fizjologiczna świetnie nawilża śluzówkę w nosku, zwlaszcza jak jest suche powietrze. Ja jestem też alergiczką i kiedyś uzależniłam się od kropelek do nosa. Mogłam wtedy płukać nos tylko solą fizjologiczną, żeby móc normalnie oddychać:baffled:

reklama
Do góry