reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciążowe Kłopociki

Ja juz ponad 12 tydzien, wiekszosc objawow mi przeszła, ale wrazliwosc na zapachy i mdłosci znowu dają o sobie znac praktycznie codziennie, czasami pobolewa mnie podbrzusze i ostatnio glowa, ale to chyba przez ta pogode :dry:

reklama
Ja jestem w 16 tyg.i oprócz okropnych bóli w plecach nie mam innych dolegliwości naszczęście! Moze,któraś z Was mi doradzi jak mam z nimi walczyć?wieczory są najgorsze!:no:

Ja mam taki klopocik ze czasem mi sluz poleci ( albo to moze uplawy bo ty jest podobne ) poleci taki jasno zoltawy i tak mi leci taki kolor od czau do czasu a w miedzy czasie leci normalny bialy ktory jak wyschnie jest zolty ale to jest normalne:tak:.Tylko martwi mnie czemu czasem poleci mi taki zoltawy moze ktoras tez tak ma
i pytala swojego gina o to ja go zapytam w poniedzialek .

Hmm to chyba normalne, mi tez leci taki gesty bialy sluz, ktory zostawia zolte plamki, a zoltawy chyba raczej tez normalny jest, ale moze tez oznaczac jakas infekcje.

A mi chyba powoli mijają dolegliwości ciążowe:tak:Dzisiaj zjadłam normalne śniadanko i nawet dobrze się czuję. Mam nadzieję że wreszcie miną mi rozmowy z wielkim "uchem". I Wam też tego życzę.;-)

Witajcie ja do wczoraj to czułam się superowo rzadnych żyganek itp ale wiem że problem to ja dopiero mam przed sobą : całe życie śpię na brzuchu z jaśkiem pod pachą innej pozycji nie uznaję, a tu dziś w nocy kłopociki !! cholera mnie brała usnąć nie mogłam brzuch mnie już ciśnie podłożyłam sobie poduchę troszke lepiej ale co będzie potem ratunku czy ja się nie wyśpie przez najbliższe 5 miesięcy???
Ach i wczoraj cały dzień tak mnie dziwnie brzuch pobolewał ja nie z tych co odrazu dzwonią do lekarza ale troszkę się martwiłam.
A i to sikanie latam do kibelka z 8 razy w nocy :-(
Pozdrawiam i życzę dużo słoneczka na dzisiaj :-)))))

Kulofon26 ja śpisz na brzuchu to radzę ci jedna nogę podciagnąć zgietą w górę a drugą prosto...wtedy się tak mocno nie naciska na brzuszek:)

A co do siusiania....ja jaeszcze opycham się arbuzami i wtedy nawet 4 razy chodzę w ciągu 10 minut

reklama
hmm spróbuję ale nie wiem czy nie wbiję kolana w żebra mojego Meżulka chyba łóżko trzeba będzie powiększyć bo my oboje do kruszynek nie nalezymy hihihi:-):no:

Do góry