• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowe objawy, bolączki i samopoczucie

reklama
Pewnie nie, ale staram się być czujna :D z tym spaniem to jest tak, że coś mnie obudzi lub ktoś i jakoś mam problem żeby zasnąć mimo zmęczenia. Wieczorem msm wrażenie, że padnę, ale coś nie bardzo. Teraz pewnie jeszcze zaliczę drzemkę żeby jakoś funkcjonować :) a właśnie ziewam, więc jest nadzieja :D

Izis ciekawa jestem jak szybko to pójdzie u Ciebie, bo z tych przepowiadających to chyba możliwe jest, że i nagle zrobią się normalne szybko? Tak mi się przynajmniej wydaję :-D

Ja za to od nocy mam brzuch jak kamień. Nie, żeby twardniał jak u Was, to coś innego.. jakby mega gigant wzdęcie ale to też nie to. Do tego czuje się jakbym w ogóle wód nie miała, tylko samego twardego bobasa :-D

biore trzy razy po dwie tabletki magnezu forte czasem wiecej jak mi brzuvh spina, wapno pije, wody nawet po 4-5 litrow przy tych upalach. mocze nogi w wodzie z sola morska, smaruje masciami na obrzeki, spedzam wiekszosc dnia z nogami w gorze... i moje stopy wygladaja tak: ( i nic nie schodzi nawet po nocy ;(

Załączniki

• 1405852900899.jpg
    1405852900899.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 131
ja jak do 8 miesiaca nic nie mialam, zadnych dolegliwosci ciazowych . Mowilam, ze ciaza jest nudna i lajotowa to teraz mam:cool: Zeby mi tak nudno nie bylo :sorry2: nogi spuchniete , kupilam sobie buty 2 tyg temu to jeszcze ich nie zalozylam bo bardziej mi stopy spuchly :wściekła/y:no coz dobrze, ze to nie boli.Najbardziej dokucza mnie bol miednicy. Nie moge dlugo siedziec, stac lezec. Najlepiej jak biodrami ciagle ruszam wiec staram sie chodzic ale z tym tez juz ciezko :baffled: mam juz dosc .
Dziewczyny jak to jest z tymi skurczami przepowiadajacymi? Ja chyba nie wiem jak to jes,t jak to odczuc, da sie to jakos zauwazyc?
Ostatnio mam ciagle jakies bole jak na miesiaczke ale to sa ciagle ( tak mi sie wydaje) do tego bol krzyza dochodzi i musze biec do kibelka bo mam wrazenie , ze mnie czysci.Raz wezme tabletke przeciw bolowa ale ja widze, ze chyba musze brac codziennie bo to ostatnio codziennie takie bole mam a za tabletkami to ja nie zabradzo zeby tak je lykac .
Myslicie, ze to to ? bo jak tak to ja nie wiem jak to liczyc :baffled:

reklama
Moja koleżanka wczoraj sobie wspominała jakie miała nogi jak banie, a kiedy urodzila i po niedługim czasie zobaczyła swoje nogi oniemiała z zachwytu - zobaczyła dwa chude patyczki :D jadąc do szpitala nie miała jakich butów na nogi założyć ;)

Także jeszcze trochę!

Mnie jakiś czas temu pomogły 3 dni lenistwa i leżenia, dużo wody i dużo uroseptu :)

Lilith, dzisiaj jest już spokój :) więc myślę, że to jeszcze potrwa :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry