• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

nie, to nie to
wczesniej te produkty były w innych opakowaniach i było to to
Rossmann, Babydream, Żel do kąpieli i pod prysznic na okres ciąży oraz karmienia piersią - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
ale odkąd zmienili opakowania juz nie widziałam żelu pod prysznic zamiast niego pojawił się plyn do kąpieli, którego wczsniej nie było. A w moim rossmanie nie ma kogo zapytać, bo baby nieprzyjemne i na kasie czasu nie mają a między półkami tylko ochronna która uż zupełnie nic nie wie

reklama
dzięki, jak mozesz to podpytaj. Może być tak, ze u mnei poprostu nie ma, bo rossaman jest mały(jak wszystko na tym zadupiu) i mają niepelny asortyment

Kikolek właśnie nie ma tego żelu nigdzie, sprawdziłam już w 2 Rossmanach. Może chwilowo wycofali ?! Będę sprawdzać i jak się pojawi dam Ci znać.
Moje legginsy jeszcze nie przyszły jak będą dobrej jakości dam Ci znać.

reklama
Majowki!!!Ja wchodze w moje jeansy biodrowki "rozciagliwe",dzis maz mi przyniosl z piwnicy spodnie,ktore "schowalam" jak przytylam i wchodze w nie bez problemu.Ciazowe musialam odstawic,bo mi spadaja,ale jeszcze sie przydadza,oj napewno!
JEzeli chodzi o zakupy,to mam oko na jeden dlugi "sweter":confused: sweter.jpg Chyba w czwartek sobie go kupie :-) Wczesno mikolajkowy prezent!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry