• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Z dzisiejszych zakupow hmprod111.jpeg Wydaje sie jakis nie ciekawy na zdjeciu ze sjlepu h&m,ale za to zalozony jest wspanialy i do tego jest miejsce na brzuszek.Zakupiony w dziale dla dzieci i mlodziezy.Identyczny kupilam dla coreczki-maz sie smieje ze chyba chce sie odmlodzic i udawac starsza siostre,a nie mame :-p A tak naprawde sweter jest gruby i idealny na zime.

reklama
Fiore moim zdanie sweter świetny bo co najważniejsze to mega ciepły a to ważne żeby brzusio miał cieplutko:)
co do ciuszków dla dzidziusia to ja stwierdziłam, że od stycznia zaczynam kupować ale mam już co nie co bo moja siostrzyczka szalona nie może się powstrzymać od kupowania:-) wiem na pewno, że łóżeczka kupować nie musimy bo siostra moja nam da, ma śliczne łóżeczko z Voxa i jest to nam jak najbardziej na ręke:)

Fiore, śliczny sweter. Widziałam ostatnio w h&m ekstra czerwoną kamizelkę, ale cena mnie powaliła.
Zakochałam się w płaszczu z c&a i chyba dziś jeszcze go kupię, dwurzędowe guziki w kolorze camelowym. Niby dośc drogi, ale teraz jest 25%rabatu w c&a więc mam nadzieje że sie załapię.

Ja kupiłam dzisiaj kilka bodziaków i pajacyków dla bejbiczka i dla mamusi spodnie ciązowe dwie pary.
Jedne czarne z H&M zwężane takie na teraz a drugie większe jeansowe z regulowanym pasem podtrzymującym brzuszek.
Za 6 ubranek dla dziecka i 2 pary spodni zapłaciłam 22zł. Udany zakup :)

dziś kupiłam czapeczki w c&a, wydaje mi sie ze dość okazyjnie, rozmiar 56-62, bawełniane wiązane, za dwie sztuki zapłaciłam 12zł, przy Stasiu takie czapeczki sie super sprawdzały:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry