Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ooo zeżarło mi część posta
zatem c.d.
2. ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: NAVINGTON Cadet (3w1) wózek głęboko-spacerowy skórzana rączka i pałąk! + fotelik BeSafe IZI GO Dostawa GRATIS
3. ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: SKATE 2012 zestaw (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CITI
może ktoras z Was może się podzielić jakąś opinią na tamat ktoregos z nich
PS. pewnie mnie nie kojarzycie, kiedys tu bylam się przedsawiałam, ale potem dłuuuugo mnie nie było, czasem tylko coś podczytałam, ale Wy dałyście mi kopa i zaraziłyście mysleniem o zakupach bo jakos do tej pory twierdzilam ze jeszcze mam czas, a to juz przeciez tylko 3 m-ce !!!!![]()
No i poszalałam oczywiście, ale nie mam siły ani czasu na robienie zdjęć i wklejanie. Kupowałam dzisiaj głownie śpiochy z kaftanikami i tym sposobem mam już niezbędne minimum na 56 i na 62 resztę pewnie dostaniemy. Kupiłam też kilka sztuk na 68 ale to jeszcze trochę czas więc nie za dużo. I do dokupienia na początek została mi tylko pościel, jeden ręczniczek bo jeden już mam kocyki i dodatkowy rożek (drugi będzie w zestawie z pościelą). No i oczywiście łóżeczko, materacyk, akcesoria kąpielowe, przybory toaletowe, i pozostałe drobiazgi. Więc jest całkiem nieźle. Chciałabym skończyć z zakupami na początku kwietnia, żeby potem już na spokojnie oczekiwać narodzin malutkiej
nie, ja juz nie mam chyba miejsca na takie gadzety ;-)