• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

As ja dokładnie ten leżaczek mam kupiony co Ty pokazywałaś:-) uważam że jest super. Rośnie razem z dzieckiem i co najważniejsze jest stabilny.
Co do maty to też kupię pomimo że mam psa ale to york więc największy problemy czyli linienie nas na szczęście omija;-) muszę jeszcze kupić karuzelę do łóżeczka tylko jak na razie nie mogę zdecydować się na konkretną:baffled: z fisher price mają fajne dla mnie liczy się żeby taka karuzela była w żywych kolorach a nie pastelowych.

reklama
Ja mam 2 lezaczki
FISHER PRICE lezaczek bujaczek granatowy (2159395466) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK FOTELIK M7930 (2153691299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ten pierwsyz jets tylko do 9 kilo ale moi chłopcy go uwielbiali a dostalam go ju używany. Ten drugi kupiłam nowy a żaden nie chciał w nim siedzieć. Do tej pory slyży jako "wieszak" na kurteczki. Może młoda go polubi.
Maty też miaąlm dwie canpola jedna i jedną taką naprawde tanią. Chłopaki woleli tą tańszą i moim daniem brzydsza. Niiestety nie wiem komu je pozyczylam. Bede musial cos kupic, o bardzo dobrze wplywa n rowoj. A lezala bedzie na kaanapie lub w kojcu. CHłopaki wychowali sie na podlodze ale teraz mloda zadepcza.
Mysle tez by postawic w salonie stojak na wanienkę a na nim gobdole z wozka by miec oko na mloda

she karuzela super!! bo bardzo kolorowa i wesoła:tak:
co do leżaczka to polecam kupić na allegro jeśli się na niego zdecydujesz bo w sklepach cena wacha się od 299-320zł a na allegro kupiłam za 230zł już z przesyłką więc dużo taniej:tak:

As ja dokładnie ten leżaczek mam kupiony co Ty pokazywałaś:-) uważam że jest super. Rośnie razem z dzieckiem i co najważniejsze jest stabilny.
Co do maty to też kupię pomimo że mam psa ale to york więc największy problemy czyli linienie nas na szczęście omija;-) muszę jeszcze kupić karuzelę do łóżeczka tylko jak na razie nie mogę zdecydować się na konkretną:baffled: z fisher price mają fajne dla mnie liczy się żeby taka karuzela była w żywych kolorach a nie pastelowych.
Wybrałam karuzelkę też z Fisher price .
Tą z odgłosami bijącego serca matki. Widziałam ją na żywo jest świetna !!!!
Nie zamierzam w tym momencie kupować pluszaka -przytulaka z odgłosami serca

FISHER PRICE KARUZELA Z BICIEM SERCA N8849 +GRATIS (2148066052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tu jest filmik

http://www.youtube.com/watch?v=mtLc8RMjJZc

Ostatnia edycja:
Tez kupilam karuzelke Tiny Love, wyprobowalam przy Patryku i boskie jest to, ze nie trzeba jej co chwile nakrecac, tylko wlaczasz i 20min masz dziecko z glowy;-)

To na tym watku ktoras pytala o taka zabawke-lampke konika morskiego? u nas kosztuja 19.90 eu.

Kurczę muszę popatrzeć jakieś karuzelki, jak na razie mam tylko takiego misia przywiązywanego do boku łóżeczka i on gra. Będę szukać karuzelki która juz nie będzie miała pozytywki. Podobają mi się takie wykonane z drewna ręcznie rzeźbione i malowane :D i chyba się na taką skuszę. Może jak przed świętami będzie kiermasz to tam dostanę takową.

A matę poproszę od dziadków w prezencie bo to droga rzecz a wszystkie dzieciaki którymi się zajmowałam lubiły się tym bawić więc sądzę że Młody też ja trochę pomaltretuje :D
:*

reklama
a co to ten snajper?
To jest program który licytuje za Ciebie. Ustawiasz tam maxymalna kwotę jaką jesteś w stanie zapłacić za dany produkt i 5 sekund przed końcem aukcji pada Twój "strzał" z ta maksymalną kwotą. Ogólnie zazwyczaj kupujesz wtedy taniej bo nie dajesz innym szansy na przebicie Twojej oferty-no chyba,że ktoś ustawił wcześniej wyższą kwotę. Tutaj masz więcej info na ten temat:
Jakie są korzyści z używania Snajpera? - Snajper.net
Trzeba się tylko zarejestrować-ja z tego od lat korzystam na allegro i na ebayu i naprawdę czasem za grosze rzeczy kupuję.

Jesli chodzi o bujaczek to my mamy po córci-niestety różowo-szary-ale jest to "brudny" róż,więc ujdzie ;-) Ona uwielbiała go. A i ja miałam nieco spokoju.

Karuzelę też mamy-do 9kg. Korzystaliśmy dokad miała ok 9 miesiecy potem już nie chciała. Też lubiła na niej się pobujać,mamy taką z daszkiem a na daszku światełka i jej się te migoczące światełka bardzo podobały.

Karuzelę mamy rain forest z fisher price i ja bardzo polecam bo jest świetna. Też nie trzeba nakręcac tylko włączyć,ma opcję światełka i muzykę (poważna-3 melodie do wyboru i odgłosy natury). Ma tez pilota i na początku jak mała spała z nami w sypialni to czasem jak się przebudziła pilotem jej ją włączałam bez podnoszenia się z łóżka ;-)

Mamy też lalę z bijącym sercem-na początku się przydawało to serducho bo uspokajała się a jak podrosła to wyjęłam ten mechanizm ze środka i teraz ma szmaciankę przytulankę z którą śpi.

Maty mamy obecnie 3 na stanie-jedną sama kupiłam jeszcze w ciąży,druga była prezentem od rodziny-z wiszącymi zabawkami-mała ją lubiła dokąd na plecach leżała,potem jej się znudziła,a trzecią kupiłam jak mała miała kilka miesięcy-dziewczyny na listopadówkach polecały. I ta trzecia to był największy hit-duża,kolorowa,z elementami szeleszczącymi,z lusterkiem,z gryzakiem,mała miała na niej dużo swobody,turlała się po niej i naprawdę służyła nam długo i teraz też mam nadzieje służyc będzie. Ta mata to tiny love gigant : http://www.tinylove.com.pl/index.php?p1555,mata-interaktywna-gigant ja polecam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry