To jest program który licytuje za Ciebie. Ustawiasz tam maxymalna kwotę jaką jesteś w stanie zapłacić za dany produkt i 5 sekund przed końcem aukcji pada Twój "strzał" z ta maksymalną kwotą. Ogólnie zazwyczaj kupujesz wtedy taniej bo nie dajesz innym szansy na przebicie Twojej oferty-no chyba,że ktoś ustawił wcześniej wyższą kwotę. Tutaj masz więcej info na ten temat:
Jakie są korzyści z używania Snajpera? - Snajper.net
Trzeba się tylko zarejestrować-ja z tego od lat korzystam na allegro i na ebayu i naprawdę czasem za grosze rzeczy kupuję.
Jesli chodzi o bujaczek to my mamy po córci-niestety różowo-szary-ale jest to "brudny" róż,więc ujdzie ;-) Ona uwielbiała go. A i ja miałam nieco spokoju.
Karuzelę też mamy-do 9kg. Korzystaliśmy dokad miała ok 9 miesiecy potem już nie chciała. Też lubiła na niej się pobujać,mamy taką z daszkiem a na daszku światełka i jej się te migoczące światełka bardzo podobały.
Karuzelę mamy rain forest z fisher price i ja bardzo polecam bo jest świetna. Też nie trzeba nakręcac tylko włączyć,ma opcję światełka i muzykę (poważna-3 melodie do wyboru i odgłosy natury). Ma tez pilota i na początku jak mała spała z nami w sypialni to czasem jak się przebudziła pilotem jej ją włączałam bez podnoszenia się z łóżka ;-)
Mamy też lalę z bijącym sercem-na początku się przydawało to serducho bo uspokajała się a jak podrosła to wyjęłam ten mechanizm ze środka i teraz ma szmaciankę przytulankę z którą śpi.
Maty mamy obecnie 3 na stanie-jedną sama kupiłam jeszcze w ciąży,druga była prezentem od rodziny-z wiszącymi zabawkami-mała ją lubiła dokąd na plecach leżała,potem jej się znudziła,a trzecią kupiłam jak mała miała kilka miesięcy-dziewczyny na listopadówkach polecały. I ta trzecia to był największy hit-duża,kolorowa,z elementami szeleszczącymi,z lusterkiem,z gryzakiem,mała miała na niej dużo swobody,turlała się po niej i naprawdę służyła nam długo i teraz też mam nadzieje służyc będzie. Ta mata to tiny love gigant :
http://www.tinylove.com.pl/index.php?p1555,mata-interaktywna-gigant ja polecam.