pieszczoszka1988
Jestem mamusią
nie znam sie i szczeze sugerowalam sie chyba bardziej wygladem
a takie kola sa zle?
a takie kola sa zle?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a takie kola sa zle?aż mnie ciarki przeszłyOllena jeśli nie byłaś cięta to inna sprawa,ale przy cięciu krocza nie wolno używać Always ponieważ ta siateczka (plastik) podrażnia radę a zwłaszcza zaczepia się o żyłki od szwów.
Materac dla Kubusia miałam gryka pianka kokos i był super .Chrześniak się na nim też wychował ,a od marca będzie na nim spało 2 dziecko brata ;-):-)
Ja kupuję nowy i dokładnie taki sam.![]()

lepszy byłby k-p-g ale nie wiem czy Ci wymienią, bo różnica w cenie jest duża. Jak mozesz sobie pozwolić dokupic dodatkowy materaz co ten piankowy zawsze mozesz wykorzystać np do zabawy na balkonie albo cos w tym styluagasim - super ciuszkijak wstanę z łóżka to wreszcie wypiorę i wyprasuję swoje i też się pochwalę
co do materaca właśnie zobaczyłam, że do łóżeczka, które chcemy zamówić w komplecie jest materacyk piankowy... Zastanawiam się, czy nie napisać do sprzedającego o możliwość wymiany na gryka-pianka-kokos... ? Jak myślicie?
piękne to łóżeczko!! niestety amma za malo miejsca, bo z obu boków będzie zastawione, bo inaczej z pewnością bym się skusiłaPieszczoszka mnie podoba się LEVIROO TERRENO
A ja myślę nad takim łóżeczkiem: łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac GPK (2168658850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Prześliczne te dekoracje .Z ciekawości na którą stawiasz?
zrezygnowałam z poprzedniego łóżeczka ze względu na materacyk 9co mi z tego, że miał pełno gratisów, które nie wiem, czy wykorzystam
). Do tego dodają materac gryka-pianka-kokos. Będę musiała osobno dokupić pościel do niego, ale na początek nie ma co szaleć przecież - wystarczy tak naprawdę kocyk i pieluszka pod główkę... W Smyku widziałam super kocyk, ale miał też super cenę - 119 zł. 

A ja się nie do końnca zgadzam z tym jeżdżeniem po sklepi.Pojeździć to by trzeba było po nierównych chodnikach i minąć parę krawężników wjechać w pośniegowe błotko itp.Więc swoja droga obejrzeć na żywca swoją drogą zapoznać sie z opiniami użytkowników ,a ideał wyprubować w trakcie autentycznej"pracy"no tak jak pisze fiore najlepiej gdybys miala mozliwosc przejechania sie po sklepie itp mi nawet ostatnio pan sprzedawca pow ze kazda kobieta musi dobrac wozek do siebie indywidualnie , "wymacac " go ,posprawdzac, pojedzic troche po sklepie bo jednej bedzie sie "taki" dobrze prowadzilo a drugiej "taki " .