• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Ten smart z hello kitty jest straszny :-D. Poludniowcy to chyba lubia takie, bo w Portugalii tez smarty w bardzo roznych "ubrankach" widzialam. Rozowe, kwiatkowe, ostatnio krowiego... Fakt, oryginalne to to, ale ja tez z tych nierozowych i w sumie odetchnelam troche z ulga jak sie dowiedzialam, ze chlopaka bede miala. Ksiezniczki, roz i hello kitty chwilowo jeszcze mnie omijaja :-D. Ale jak ktos lubi, to niech sie bawi. Ja pewnie gdybym wygrala smarta, ktorego musialabym jakos ubrac to zrobilabym mu wojskowy kamuflarz i tez by sie ze mnie smiali :-D.
A zakupy w ciuchbudach to cos czego sie doczekac nie moge jak tylko w PL zladuje za 2tyg. Zrobie rundke po miescie i bede kobieta spelniona :-D.

little mi chodzi o te chinki co nawet sobie maski tego kota na twarz zakładają,noszą buty z hello k. ,ubrania ,torebki nie ma na nich nic innego he:-D
e nie trzeba do Chin jechc by to zobaczyc. Pół mojej ostatniej klsy się w hellow kitty nosiala. To dopiero jest popis, bo nie dość że ubrni to i przybory szkolne - od gumki po majtki wszystko w hello kitty. Pewno dziwn jestem, le j nie wiem co to jest tzn z tych ichnich mjtek wiem jk wygld i podejrewam ze to jakas bajka ale nigdy nie widzialam

Hej oglodałam dzis wózki rano na tablicy.pl i natknełam się na ogloszenie znajomej parę domów dalej , skontaktowałam sie , byłam pooglodalam i zakupiła WÓZEK :-) wreszcie ....
Super okazja z całym zestawem super stan , zadbany , uzywany dla jednego dziecka 400zł nn.jpg

Ogładałam juz te wózki wczesniej , miedzy innymi
Do tego chciałam uzywany ktory mam zamiar po roku zmienic na jakąs spacerówke leciutką więc dziś trafiła mi sie okazja dlatego go kupiłam .Problem z głowy hurra!!!!

Co do koszul z biedronki ,też je oglądałam fajne ,ale nistety nie nadają sie raczej do karmienia bo zamały otwór jest na gorze.

Hehe niezły ten smart. Opis właścicieli też zajebisty uśmiałam się :)
Przypomniało mi się jak tu kilka razy widziałam już fiata białego który na przednich światłach miał rzęsy założone-takie długie,gęste,czarne-widok bezcenny ;-)

reklama
fiore ten smart mnie rozwalił:-D:-D wszystko rozumiem ale to już lekkie przegięcie...;-)
co do gondoli to ja też sobie nie wyobrażam wozić niemowlaka w czymś innym i nawet mi przez myśl nigdy nie przeszło że gondola nie potrzebna. Na spacerówkę przyjdzie czas i dość się w niej jeszcze najeździ:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry