• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

sprobuje wkleic jutro, niestety jestem z tych co troszke techniki i sie gubią:) jutro poprosze meza o pomoc:) ciuchy ciazowe maja okrutne ceny, tak wiec ja kupuje w lumpeksach:) teraz tylko musze dokupic jaka elegancką bluzeczkę do spodni i bede gotowa do świat:)

reklama
Jak byłam na ciuchach niestety była tylko jedna para ciazowych spodni ... i takie ładne:( ale moje wielkie ciało nie zmiescilo sie w nie... ah no ale dobrze,że chociaz w C&A kupiłam . ps . ok czekam na zdjecie;)

ja dzisiaj od sąsiadki dostalam tzn pożyczyłam torbę ciuchó ciązowych. Większość co prawda na lato ale ze 2 tuiki się na teraz nadadzą. Musze jescze sobie spodnie i ze 2 bluzki kupic i jakoś się opędzi do wiosny. Tylko jakoś nie mogę ie za to zabrać :sorry: u mnie w sklepach nie ma zbytnio ciązowych ciuchóów, dosłownie po kilka sztuk i cney wysokie, a do Wa-wy to wogóle nie ma co jechać więc allegro mi zostaje.
Kilka dni temu przeszukalam swoją szafe i znalażłam kilka bluzke, których od dawna nie nosiłam, bo sadlo opinały a teraz jak brzuchol sie nieco uformowąl to już mogą opinać, a co tam, wiec moja garderoba powoli się kształtuje, bo tak to posucha straszna

stokrotka. na ciuchach kupiłam 5 sztuk spioszkow białe, niebieskie i takkie z rozowym kroliczkiem:P i jeszcze slodkie body :D kupiła bym wiecej ale wole poczekac az sie dowiem jaka bedzie plec dziecka;)

u mnie jest z tym problem, jestem niecierpliwa, za sprawą czego mam już sterte ubrań dla dziewczynki, jak i sterte dla chłopca, a do ciuszkow po stasiu jeszcze sie nie dopchałam:) wszystkie ciuchy kupuje w lumpeksie:) dzisiaj wrocilam do domu z dwoma wielkimi siatami:) kupilam tez ciuchy dla Stasia:) aby na wiosne nie latac po sklepach z wielkim brzuchem w poszukiwaniu ubran dla mlodego, tym bardziej ze rosnie jak na drozdzach:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry