• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Stwierdzam, ze producenci takich małych ciuchów przewaznie produkuja dla dziewczynek rozowe, a dla chłopcow niebieskie tak jakby musiało byc! Nie kazdy lubi wszystko w rozu ale kupic cos uniwersalnego to ciezko. W sklepie jeszcze ale w "lumpku" to tylko dwa kolory przewazaja wiadomo jakie :-D

reklama
A ja sie nie zgodze..
Dla dziewczynek widze roze, czerwienie, fiolety, czarno-biale, zolte i rozne takie.
Za to dla chlopcow niebieskie, czarne, szare i biale.. H&M ma wiekszy wybor bo maja ubranka z super obrazkami.
Ale tak to dla chlopcow nuda i smutne wszystko a dla dziewczynek szal pal..:)

Dziewczyny zakupy super. Mam do pytanie do mam, które mają już dzieciątko, czy faktycznie korzystałyście dużo z fotelika wpinanego w stelaż wózka? Niby mam upatrzony wózek i w sumie do tej pory twierdziłam, że kupię wszystko tzn. gondola, spacerówka i fotelik. No ale dostałam od siostry W całkiem ładny, niezniszczony fotelik, który niestety nie pasuje do mojego upatrzonego wózka i zastanawiam się co zrobić, no bo w sumie do samochodu fotelik bym miała, na zakupy do supermarketu małej raczej zabierać nie będę i tak właściwie nie wiem czy jest sens kupować nowy. Co mi radzicie?

Ollena - z tego, co pamiętam, to jeszcze nic nie wiadomo! może się uda! a swoją drogą podziwiam Cię, że nie chcesz wiedzieć - ja bym nie dała rady:P

Nie płacz jak miał się urodzić drugi syn(wtedy usg to była rzadkość)więc do końca nie było wiadomo to miałam kupione tak symbolicznie coś dla dziewuszki .I w domu to go sobie czasem ubrałam w te łaszki.

reklama
A ja sie nie zgodze..
Dla dziewczynek widze roze, czerwienie, fiolety, czarno-biale, zolte i rozne takie.
Za to dla chlopcow niebieskie, czarne, szare i biale.. H&M ma wiekszy wybor bo maja ubranka z super obrazkami.
Ale tak to dla chlopcow nuda i smutne wszystko a dla dziewczynek szal pal..:)

ollena, zgadzam się, że w sklepach z dziecięcymi ubraniami jest bardzo duży wybór kolorów, ale tam nie tylko kolory powalają, ale i ceny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry