• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Dobra... właśnie zdałam sobie sprawę z tego jak bardzo zielona jestem... przeglądam teraz allegro - majtki już wybrałam, teraz mam pytanie co do podkładów - jaki rozmiar wybrać? Mini, midi czy maxi? Nie mam zielonego pojęcia, które zakupić :baffled:

reklama
W środę odwiedziła mnie matula i przyniosła kilka ubranek (zdjęcia), rajstopki i skarpetki. Ubranka w większych rozmiarach, bo tak też ją prosiłam. Jeszcze wtedy myślałam, że te maleńkie sama będę mogła kupić. Na szczęście mam też kilka mniejszych ;-).
ubranka.jpg

Ostatnia edycja:
Od razu przepraszam za rozmiar zdjęć. Następnym razem postaram się je nieco zmniejszyć - jeszcze nie do końca opanowałam sztukę wstawiania fotek ;-).

W środę odwiedziła mnie matula i przyniosła kilka ubranek (zdjęcia), rajstopki i skarpetki. Ubranka w większych rozmiarach, bo tak też ją prosiłam. Jeszcze wtedy myślałam, że te maleńkie sama będę mogła kupić. Na szczęście mam też kilka mniejszych ;-).

DSC_2424.jpg

DSC_2473.jpg

DSC_2459.jpg

DSC_2431.jpg

DSC_2470.jpg

DSC_2438.jpg

DSC_2455.jpg

DSC_2444.jpg

DSC_2449.jpg

DSC_2452.jpg

Gia. słodkie ubranka.
A żeby zdjęcia były mniejsze musisz przed wstawieniem ich na bb zmniejszyć ich rozmiar :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry