• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Sukieneczka fantastyczna. Ja też ostatnio poszalałam na allegro. Oto efekty:
DSC00112.jpgDSC00113.jpgDSC00114.jpgDSC00115.jpg

A to prezenty od babci (mojej teściowej):
DSC00116.jpgDSC00117.jpgDSC00118.jpgDSC00119.jpg

Śliniak jest w szarotki (słabo widać na zdjęciu)- babcia z Austrii przywiozła.

Różnie. Zależy jak bardzo mi się podoba. ta z czerwoną kokardą to kup teraz. Próbowałam wylicytować, ale nie udało się i znalazłam na innej aukcji za 37 zł (w tym już przesyłka). Na zdjęciu jest tylko bolerko i sukienka ale do kompletu jest jeszcze biała koszulka i opaska z czerwoną kokardką. Więc ostatecznie cena była bardzo przystępna za zestaw. Ale już tunikę w kwiatki licytowałam.

ja to raczej licytuje.Poluje ostatnio na takie ubranko prosiaczek ale niestety juz 3 razy przegrałam bo minuta przed czasem ktoś mnie zawsze przebijał :-( No i ostatnio też licytuje leginsiki i sukieneczki bo akurat nie mam ;-)

Cudne sa te ciuszki a sukienusie to juz w ogule powalaja :-D
Kupowałyscie moze na allegro kocyki dla dzidzi? bo wlasnie sie rozgladam po aukcjach i juz sama nie wiem jaki byłby fajny. Moze polecicie cos?

reklama
Wczoraj L miał urodziny - w prezencie był "Zestaw kibica Euro 2012" - dodatkowo piwo dla tatusia i grzechotka dla młodego - piwa już nie ma a grzechotka się gdzieś zapodziała;)

Załączniki

• 20120322185.jpg
    20120322185.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 59

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry