reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
Flurka piekny zestaw kibica. U nas "tragedia" kibica, bo wszyscy 3 faceci wyrosli ze swoich okolicznosciowych koszulek i teraz oczekuja ze ja ich przed euro w to zaopatrze
robi sie droga imprez a jak znam zycie to jeszcze dla Zuzki zarzadaja. Mam takiego bodziaka w rozmiarze 74, moze przejdzie, bedziemy udawac ze to sukienka ;-)

Śliczne te Wasze zakupy, ale ja się pod nosem uśmiecham, bo dla Lenki też masę kiecek nakupowałam w zakupowym szale a później się okazało, że np. jeansowe się odgniatają na pleckach, że w rzeczach z kapturkiem małej za gorąco i ma od nich aż włoski mokre, że majtki z falbankami kompletnie niepraktyczne, więc najczęściej nosiła bawełniane rzeczy, po domu pajace i rampersy a na spacerki jak sukienusia to byle gładka i przewiewna

paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ja tego problemu nie mam. Łukasz będzie w pracy. Tylko mam nadzieję, że będzie we Wrocławiu i nie wyślą go gdzieś w Polskę. Ogólnie to w czerwcu to raczej rzadko się będziemy widzieć. Może nie będą ich koszarować to chociaż spał będzie w domu.
A ja wolałabym kupić koszulkę a nawet dwie, ale żeby był w domku...
A ja wolałabym kupić koszulkę a nawet dwie, ale żeby był w domku...
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
No u nas będą Czesi, a oni mają rzut beretem, więc pewnie tylko na mecze będą przyjeżdżać. Grecy, ale u nich kryzys, więc pewnie wielu nie przyjedzie, no i Rosjanie
Więc nie powinno być źle. Żeby ten czerwiec jak najszybciej minął....
Dobrze, że przynajmniej synuś już wtedy będzie
Dobrze, że przynajmniej synuś już wtedy będzie
azula
Fanka BB :)
Fajne ciuszki .Ja na szczęście mam mężczyznę 0 słownie zero futbbolu .Za to synowie owszem śp Zbyszek to nawet w klubach grał i całkiem nieźle mu szło ,a Adam to właśnie więcej kibic ale drużyny .Ja mistrzostwa będę oglądała tak reprezentacji kibicuję zostało mi to z dzieciństwa gdy Polska piłka była na odpowiednim poziomie i aż chciało się kibicować.
Paula21
Grudzień '07
Olisiaa ja kupiłam wczoraj dwa kocyki na allegro ;-)
PLUSZOWY KOCYK akrylowy TŁOCZONY kolory 80X110 (2217922458) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. -różowy
CIEPŁY KOCYK BOBAS 76 _ 102 PUCHATY kolory NOWY (2217923104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. -śliwkowy
Mam jeszcze nowy biały gładki tylko z napisem "baby", taki z jednej strony polar, z drugiej mikrofibra...
ale chyba skuszę się jeszcze na ten ŚLICZNY PLUSZOWY KOCYK/PLED KOLORY 75 x 100 cm (2175752963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co ja poradzę jak jestem zboczona na punkcie kocyków...

Wszystkie zakupy super!!! :-)

PLUSZOWY KOCYK akrylowy TŁOCZONY kolory 80X110 (2217922458) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. -różowy
CIEPŁY KOCYK BOBAS 76 _ 102 PUCHATY kolory NOWY (2217923104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. -śliwkowy
Mam jeszcze nowy biały gładki tylko z napisem "baby", taki z jednej strony polar, z drugiej mikrofibra...
ale chyba skuszę się jeszcze na ten ŚLICZNY PLUSZOWY KOCYK/PLED KOLORY 75 x 100 cm (2175752963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co ja poradzę jak jestem zboczona na punkcie kocyków...

Wszystkie zakupy super!!! :-)
reklama
Paula21
Grudzień '07
Ten gruby na pewno będzie sensowny bo dla Julki miałam dwa tej firmy ;-) większy i mniejszy. Żyją do tej pory a prane były ze sto razy 

Podziel się: