reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Flurka piekny zestaw kibica. U nas "tragedia" kibica, bo wszyscy 3 faceci wyrosli ze swoich okolicznosciowych koszulek i teraz oczekuja ze ja ich przed euro w to zaopatrze :baffled: robi sie droga imprez a jak znam zycie to jeszcze dla Zuzki zarzadaja. Mam takiego bodziaka w rozmiarze 74, moze przejdzie, bedziemy udawac ze to sukienka ;-)

Śliczne te Wasze zakupy, ale ja się pod nosem uśmiecham, bo dla Lenki też masę kiecek nakupowałam w zakupowym szale a później się okazało, że np. jeansowe się odgniatają na pleckach, że w rzeczach z kapturkiem małej za gorąco i ma od nich aż włoski mokre, że majtki z falbankami kompletnie niepraktyczne, więc najczęściej nosiła bawełniane rzeczy, po domu pajace i rampersy a na spacerki jak sukienusia to byle gładka i przewiewna:tak:

Ja tego problemu nie mam. Łukasz będzie w pracy. Tylko mam nadzieję, że będzie we Wrocławiu i nie wyślą go gdzieś w Polskę. Ogólnie to w czerwcu to raczej rzadko się będziemy widzieć. Może nie będą ich koszarować to chociaż spał będzie w domu.

A ja wolałabym kupić koszulkę a nawet dwie, ale żeby był w domku...

No u nas będą Czesi, a oni mają rzut beretem, więc pewnie tylko na mecze będą przyjeżdżać. Grecy, ale u nich kryzys, więc pewnie wielu nie przyjedzie, no i Rosjanie:) Więc nie powinno być źle. Żeby ten czerwiec jak najszybciej minął....
Dobrze, że przynajmniej synuś już wtedy będzie:)

Fajne ciuszki .Ja na szczęście mam mężczyznę 0 słownie zero futbbolu .Za to synowie owszem śp Zbyszek to nawet w klubach grał i całkiem nieźle mu szło ,a Adam to właśnie więcej kibic ale drużyny .Ja mistrzostwa będę oglądała tak reprezentacji kibicuję zostało mi to z dzieciństwa gdy Polska piłka była na odpowiednim poziomie i aż chciało się kibicować.

Paula21 super te kocyki ja wlasnie mysle nad jednym takim grubszym jak ten pierwszy, a drugi bym chciała troche cienszy. Bardzo podobaja mi sie wyszystkie :-) daj znac jak przesyłka dotrze jakie sa

reklama
Do góry