• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Dziś byliśmy na zakupach w Łodzi i widziałam na żywo wymarzony wózek dla Hanulki i powiem szczerze jeszcze bardziej się w nim zakochałam jest super zwinny, zgrabny i ogólnie bajka tylko powstał mały problem bo zakładałam kupno wózka w kolorze szarym a jak widziałam na żywo kolor czerwony to mi się strasznie spodobał i mam mały dylemat i muszę przemyśleć sprawę bo chcę by był ewentualnie na przyszłość.Powiedzie mi który wam się bardziej podoba czerwony czy szary

[url]http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1960

[/URL]

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam podobny zestaw Ikeowy dla Małej- ręczniki, śliniaki, prześcieradła i ręcznik z kapturkiem. Od koleżanki dostałam jeszcze biały z kapturkiem. Fajna jakość. Tego zielonego siostra używa półtora roku już i się ani nie zeszmacił, ani nie wyblakł. Zdecydowanie poleca. Co do wózka to myślę, że zależy czy planujecie kolejne dziecko. Dla dziewczynki czerwony super ale jeśli chcecie parkę to moim zdaniem szary. My się zdecydowaliśmy na zielony wózek bo raz że obydwoje bardzo ten kolor lubimy to jeszcze taki uniwersalny. Ale jeśli spodobał ci się czerwony to taki weź :) Dziecku to i tak kolor obojętny.

Dziś byliśmy na zakupach w Łodzi i widziałam na żywo wymarzony wózek dla Hanulki i powiem szczerze jeszcze bardziej się w nim zakochałam jest super zwinny, zgrabny i ogólnie bajka tylko powstał mały problem bo zakładałam kupno wózka w kolorze szarym a jak widziałam na żywo kolor czerwony to mi się strasznie spodobał i mam mały dylemat i muszę przemyśleć sprawę bo chcę by był ewentualnie na przyszłość.Powiedzie mi który wam się bardziej podoba czerwony czy szary

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: CRV Baby Booom (2w1) wózek głęboko-spacerowy - skrętna tylna oś!

wow wozek bardzoooo mi sie podoba i ja bym wybrala szary !:tak:

Co do murry tez bralam ja pod uwage ale strasznie mi sie spacerowka nie podoba, jakos tak niewygodie dla dziecka wyglada ale to moje zdanie :rofl2:

Pluszaka kiedys kupilam sobie i przekaze synkowi...ale nic specjalnie nie kupuje bo mysle ze cos dostaniemy :-)
A karuzelka juz wybrana, czekam tylko az rodzinka z pl mi ja dostarczy Karuzela TINY LOVE - karuzelka, pozytywka, lampka (2201212670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A ikea jak dla mnie jest super... kupilam juz tam wieszaczki, firanki, recznik...zamierzam jeszcze moze jakis dywanik :)

:-D Pieszczoszka raczej poporodowy pas a nie ciążowy :-D ja mam pas "Pani Teresa".
Wypróbuję go po porodzie bo dostałam go jak Jula miała rok a po 1-ej ciąży już dawno śladu nie było ;-)
Więc relacji na razie nie zdam bo nie mam doświadczenia z takowym sprzętem ;-)

nuta czerwony :tak: wydaje mi się że pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki :tak: aczkolwiek ubrana na różowo może się gryźć z kolorem wózka :-p:-D za to szary możesz ładnie ożywić kolorowym kocykiem i będzie ok :tak: zakupy ekstra!

Pluszaka nie kupujemy bo Lenka na pewno coś dostanie, poza tym po Julce mam ze 4 wory pluszaków. Najgłupsze co można kupić dziecku, bo się tym nie bawi :-D ale większość lumpeksowa. Czekam na jakąś akcję w przedszkolu i zatargam wszystko :-D:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry