• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Pieszczoszka :-D:-p

właśnie zrobiłam zakupy u tego sprzedawcy co tak polecacie :-p "rodzyneczki" czy jak mu tam :-D
kupiłam:

pudełeczko na smoka
szczotkę do butelek
płyn do hig int po porodzie
żel do mycia Nivea dla bejbika
wanienkę
i pieluszki Pampers 1 :tak::tak::tak:

ufff... brakuje mi tylko jednej koszuli, szlafroka i cyckonosza z klapami :-p kupię to na targu w czwartek :tak:

aaaa jeszcze szczoteczka do zębów do torby :-D

ja bym wybrała szary :) tez mam ciemny tzn grafitowo-szary z tego wzgledu gdyby kiedys tam pojawiło sie drugie dziecko przeciwnej płci wozek bedzie uniwersalny orz jest mniej brudliwy, a Ozywie go jakims kolorowym dodatkiem typu kocyk badz jakas zabawka

A wyobraźcie sobie brak jakiegoś koloru.To byłoby straszne np nie ma czerwonego albo zielonego.Wszystkie kolory są super.Najważniejsze by je ze sobą fajnie łączyć żeby się za bardzo nie gryzły.Ja się jeszcze niestety skusiłam na zakupy w all .Niech ktoś mi zablokuje dostęp bo mam za dużo ,a czasem mam jakiś brak opanowania.Nie wydaję dużo ale PO CO:szok:

Nuta ze wzgledu na kształt budki ja bym sie zastanawiala pomiedzy niebieskim a brazowym na korzysc niebieskiego chyba:tak:pewnie dlatego ze sama niebieski kupilam:-D swoja droga dziwne czemu te budki sie roznia:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry