• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
my na poczatek kupujemy pampersy new baby ale pozniej przejdziemy na dade z biedronki lub pieluszki z rosmana, dla Stasia ich uzywamy i obie firmy sprawdzaja sie bardzo dobrze:)

dzisiejsze zakupy

P280312_18.11.jpg P280312_18.12.jpg

karuzelę wybrałam taką chciałam kolorową no i jest, na żywo wygląda jeszcze lepiej:tak:

Tiny Love Karuzela Wyspa Marzeń + Pilot + GRATISY (2218180312) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a poza tym dziś kupiliśmy też ten klin dla dzidzi do spania, pieluszki Pampers newborn (też kupiłam taniej niż te w necie), wkładki laktacyjne wzięłam z johnsons, 2 paczki tych "malutkich":dry: podpasek bella, majtki poporodowe sobie wzięłam z beby one, koszulę do szpitala.
Co do ozdób na ścianę to na początku chciałam literki z imieniem zamówić ale dziś w sklepie mieli takie fajne naklejki z pianki i zdecydowałam się na nie, później wstawię fotkę jak przykleimy już nad łóżeczko:tak:

Carmella sliczna kurteczka-taki futrzaczek :-):-):-) na pewno Malutka bedzie ślicznie w nim wygladac :-)
Martusia22267 ja tez choruje na ta karuzele, jest śliczna ale cena mnie powala, moze uda mi sie złapac jakas okazje

Olissia jak ja wybierałam to była akurat też oferta z tą karuzelą tylko że używaną za 100zł więc warto zaglądać bo czasem można fajnie trafić:tak:
jest też ich trochę na licytacji.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ale szalejecie z tymi zakupami:-D Sliczne ubranka:tak:
Ja na razie sie wstrzymuje z kupowaniem ubranek:tak:Kolezanka z bb ma mi przeslac jeszcze wiec poczekam i zobacze co mi brakuje:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry