reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
katasza śliczne te ubranka.Też mam pare ubranek z c&a bo często są promocje a ubranka na prawde piękne tam mają.

gosiaczek fajna ta karuzela widze,że dopiero licytacja... Ja na razie mam zabronione licytować heeh bo ostatnio za duzo aukcji wygrałam ciuszkowych hehe

ja mam smoczki nuka,lovi,tt

Dorka super pościel !! zawsze mi sie takie podobały.. zawsze sama chciałam taką pościel np z kotkami czy pieskami lub jakimis fajnymi postaciami z bajki ale niestety jakos nigdy nie dostałam:(

mój się zgodził na tapetę w panterkę i różowe ściany w salonie więc Twoj na pościel w pieski z pewnością się zgodzi:D:D:D a jak się nie podoba to wypad na inne łóżko ]:->

Hehehe :) u mnie w pokoju są różowe ściany no ale już takie były przed jego wprowadzeniem więc dużo nie miał do gadania. Nie będe kupować takiej pościeli niech chociaż w łóżku czuje się męsko hehe Na inne łóżko nie pójdzie bo nie mamy:sorry:

Zobacz załącznik 451533
A do mnie dziś przyszedł wózek wreszcie. O taki o, + spacerówka. Teraz tylko muszę go kilka razy jeszcze na spacer na sucho zabrać, bo dziś to mąż nie wiedział czy śmiać się czy płakać, jak się zabijałam o krawężniki z nim :-D Nie ma to jak absolutny brak doświadczenia w prowadzeniu wózków :-D

reklama
Do góry