• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
A to moje wczorajsze zakupki: recznik, skarpetki, niedrapki i wylicytowany na allegro za 4 zł szlafroczek, mam nadzieje ze sie przyda po kapieli i na basen-bo planujemy chodzic z malutka

olisiaa super zakupki:-)....no ale to ze mamy ten sam termin i w ten sam dzien wizytujemy to nie znaczy ze musiałas kupowac odrazu tez szlafroczek podobny do mojego :-D:-D:-D:-D...ja mam tylko wersje dla boya :-D:-D:-Dprosze oto mój : HPIM5573.jpg

dziewczyny - zakupy piękne!

My szlafroczka do dzisiaj nie mamy, jedynie takie okrycia kąpielowe z kapturkiem, ale mało z nich korzystam, bo kiepsko wchłaniają wodę, bardziej mogą jako otulaczki służyć. Najczęściej lecimy jednak na ręcznikach;-)

reklama
Bo te okrycia to najlepsze są frotkowe i jeszcze lepiej odziedziczone i noszące ślady używania takie wodę fajnie wchłaniają lu jak kto woli pieluchy flanelowe ale też po pranku.Szlafroczek to mam ale tak na 6-12 miesięcy gdy dziecko już siedzi ,wstaje i jest mocno aktywne..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry