• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
a ja myślę, że najlepiej się dzieciaka wyciera tetrą - wchłania wodę i szybciutko schnie.

a szlafrok uważam za niepotrzebny dla noworodka, chyba, że w grę wchodzi przenoszenia dziecka (np z łązienki do pokoju, choć to może być ręcznik) lub basen. Bartiś miał szlafrok jak już biegał i nie dawał się tak łatwo ubierać:) oczywiście bajer to jest fajny, ale nie niezbędny;)

Ostatnia edycja:
Ja też nie przewiduję zakupu szlafroczka na tym etapie. Jak Młoda zacznie chodzić to ok, a teraz sobie odpuszczę. Dzisiaj kupiłam krem ochronny z tlenkiem cynku bambino bo nie mam żadnej próbki w tym stylu. Zobaczymy jak się sprawdzi.

A ja wczoraj kupiłam krem i oliwkę hipp w tesco w promocji za niecałe 15zł.

Dzisiaj dostałam paczkę z grubym kocykiem dla Maćka, nosidełkiem womar i ubrankami - jak znajdę chwilę to wrzucę foty.

azula Moj szlafroczek tez jest wiekszy gdzies na 12 miesiecy, mniejszego nie brałam bo stwierdziłam ze nie wykorzystam a tak to dłuzej nam posłuzy
Pieszczoszka widze ze tez sie skusiłas sliczny jest taki panterkowy :-) i za pare groszy
elvie no to rzeczywiscie na promocje trafiłas...super

Wszystkie zakupy fajne, można się zainspirować.
Do mnie dzisiaj dotarła pościel Ala i As - 10el MIŚ 90x120 (2228654314) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
th_1599.jpg
Jestem bardzo zadowolona. Kolory jak na zdjęciach, wykonanie bardzo dobre. Od razu wyprałam bo pachnie "nowością".
Także co do wyprawki to mamy już wszystko.
Jeszcze może kilka czapeczek, bo jedną, którą kupiłam wyprałam i mogę na swoją głowę założyć :baffled:

a może któraś z was mi pomoże bo chcę zainwestować po porodzie w takie majtki wysokie ala gorsetowe wyszczuplające tylko nie mam pojęcia jakiej firmy są tak na prawdę skuteczne i godne polecenia. Będę musiała w końcu gdzieś upchnąć te wałki latem...:-(

annte śliczna pościel:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry