pieszczoszka1988
Jestem mamusią
hehe ale nie mam miejsca jeszcze zrobionego na lozeczko.. bede musiala stół gdzies wywalić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

takich cienkich kompielowych to mam duzo ale w Polsce z pogod to nic pewnego, teraz takie anomalie sa. Moze byc pogoda "jesienna" a moze i pelnia lata. W zeszlym roku w maju spadl snieg i bylo naprawde chlodno a tydzien poxniej byly ponad 30sto stopniowe upaly. Zasttnawiiam sie czy takiej azurkowej na szydelku czapeczki nie zrobic, a z drugiej strony moze kupic taka typowo letnia z dziurkami.kilkolku no ja mam same bawelniane cieniutenkie bo przeciez nie welniena na maj ;-) Tzn u nas spodziewam sie, ze bedzie potrzebna bo maj tu jest sredni ale w PL to zazwyczaj upaly wiec kup jedna cieniutenka w razie W.
ciuchy dla Zuzi do szpitala spakowalam wszelakie i pajace i rampersy z krotkim rekawkiem i nogawkami tez. Mam termin na koniec maja to raczej tych upalow sie spodziewam ale polska pogoda jest nieprzewidywalna ostatnio