Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Fiore czemu musialabys kredyt wziac jakbys karmila piersia? Czy ja cos zle zrozumialam
Ja tez nigdy nie prasowalam ciuszkow, wyparzalam butelki raz na jakis czas a nawet wkladalam do buzi smoczek jak mi spadl na ziemie zanim dalam dziecku
co ponoc jest niedopuszczalne
I oskar nie mial nigdy w zyciu antybiotyku
a kapie go codziennie tylko dlatego ze to uwielbia i sie przyzwyczail juz by pewnie nie zasnal
Teraz tym bardziej nie bede szalec i napewno kupie mniej jeansow i ubranek, ktore mi sie podobaja a nie zaloze ani raz, a wiecej zwyklych bodow i spioszkow 
Ja tez nigdy nie prasowalam ciuszkow, wyparzalam butelki raz na jakis czas a nawet wkladalam do buzi smoczek jak mi spadl na ziemie zanim dalam dziecku
co ponoc jest niedopuszczalne
a kapie go codziennie tylko dlatego ze to uwielbia i sie przyzwyczail juz by pewnie nie zasnal 
Tyle bakterii jest teraz wszedzie,ze i tak i tak sie dziecka nie uchroni.Moja s.p.Babcia kazala nam krolika i psa oddac,bo dziecko bedzie narazone na rozne choroby.No prosze ja was!Dziecko mi sie nie jeden raz dorwalo do psiego ogona i zamienialo ze smoczkiem i nic jej nie jest ;-)