• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Tweety... słodki!!! :-) :tak:

azula taki bardziej morski niż żywy/ żarówiasty turkus ;-) Oj muszę zapomnieć. Mam swoją furę już w domu i co spojrzę to gęba mi się cieszy. D mówi że już by małą powoził. Super że wózek dość wysoki w regulacji i nawet 2 metrowy facet nie musiałby się w ogóle pochylić. ;-) Tamten szrot był jakiś niski :-p

Ostatnia edycja:
reklama
agasim pogoda ma dopisac i rzeczywiscie bedziesz myslec o spacerach a nie o wozku. Aha nie wiem czy wiesz ale za wozkiem tez musisz troche poczekac od 2 tyg nawet do 6 wiec nie sadze ze przez cały miesiac bedziesz w domu siedziec, a ze sklepu z wystawy nie zawsze sprzedaja czasmi maja tylko jako pokazowe wozki wiec wtedy trzeba zamowic i czekac za dostawa

reklama
a ja właśnie zastanawiam się od kilku dni nad tym przewijakiem bo nie miałam w ogóle w planach go kupować ale teraz jak wiem że będzie ta cc to nie wiem czy nie było by dla mnie lepiej ten przewijak mieć bo schylać się tam nie trzeba itd sama już nie wiem...:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry