• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Co do wanienki to nam na kursie polozna polecala jak najbardziej neutralny kolor- niby zawiera mniej szkodliwych substancji i barwnikow...nigdy sie nad tym nie zastanawialam ale cos w tym jest....na szczescie nie musialam sie nad tym zastanawiac....nasza uzywana jest biala na stelazu z przewijakiem.

reklama
kugela my zaczynalismy wogole od najtanszej takiej za 40zł. Troche kupowalismy i sprzedawalismy jak nam cos nie pasowalo np elastyczna i tak sie dorobilismy kilku ale nie wszytsko co mamy jest markowe i drogie. Mamy np nosidło ergonomiczne infanta, krtóre jest chamska podróbka drozszego nosidla ale kosztowalo 39zl. Bylo mi potrzebne na juz, nie mialam kilkuset zlotych i kupilam z mysla ze za jakis czas wymienie na lepsze i okazalo sie ze wcale nie trzeba, bo super sie sprawdza na starszaku. Wszystko powoli.

O widzę, że temat chust :happy:. Głowa mnie boli i nie chce mi się czytać wszystkiego, ale powiem tylko, że ja na pewno planuję. Odkąd wiem, że jestem w ciąży to umówiłam się z siostrą, że mi kupi jak się dziecię urodzi :happy:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry