• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
katasza mi też się marzy takie robione na szydełku ubranko.Ale sprawę ubranka na chrzest dla Hanusi załatwi chrzestna czyli moja sis.Ciocia jej męża robi takie cudeńka i moja sis kupi jej tylko włóczkę i ona za darmo zrobi sukienkę, sweterek buciki i opaskę.
Ja zamierzam chrzci tak w sierpniu bo dla nas to wyjątkowy miesiąc, a u nas tych najbliższych wyjdzie tak 20 osób.

Nuta fajnie, że masz takie dojście. Ja niestety muszę się zdać na jakąś aukcję. U nas pewnie też chrzestna kupi ubranko bo taka tradycja ale jeśli będę mogła jej zasugerować to to zrobię :D

U nas Mateusz był chrzczony jak miał równo miesiąc i teraz też chciałabym ten temat jak najszybciej załatwić tak, że myślę o czerwcu. U mnie nazbiera się jakieś 30 osób więc w domu odpada. Jeśli chodzi o kasę to chcemy przeznaczyć to co dostaniemy z PZU za urodzenie dziecka (ja 1000 a mąż 1500 - mam nadzieję, że wystarczy)

Nuta fajnie, że masz takie dojście. Ja niestety muszę się zdać na jakąś aukcję. U nas pewnie też chrzestna kupi ubranko bo taka tradycja ale jeśli będę mogła jej zasugerować to to zrobię :D

Fajnie właśnie się złożyło bo naprawdę ta ciocia robi taki cudeńka na szydełku i sama jeszcze mojej sis zaproponowała że ona zrobi.I u mnie też właśnie taka sama tradycja że to chrzestna kupuję ubranko, no ale będzie ono takie jak mi się będzie podobało a mi i mojej sis właśnie takie same się podobają.

No cena faktycznie ale z drugiej strony jak w zeszłym roku podawałam chrześniaka to też mnie tyle zestaw wyniósł razem z bucikami i tak dalej. Ale ja mu ciuchy w ramach prezentu kupowałam.

hehe coz za skromnosc :-D
mi się bardzo podoba to drugie, nawet rzyierzałam by takie cos zrobic ale nie moge rozgryzc tego wzoru. Licze, ze jak As dojdzie do siebie to mi pomoze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry