• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Przybyły mi kolejne ciuszki i tym razem to nie ja zaszalałam :-D:-D
Moja córa była wczoraj w C&A i trafiła na wyprzedaż .
Nie mogła się oprzeć .
Tym oto sposobem mam zestaw 5 body za 29 zł.

reklama
ach ja w drugiej ciąży poszalałam z zakupkami, to teraz siedzę cicho, jedyne co planuję dokupić to tylko chustę :-D ale to już bliżej narodzin maluszka

jak tylko będę wiedziała kto ma być robię segregacje dziewczęce od chłopięcych bo na razie zostawiłam wszystko po starszych córciach, a w dodatku jeszcze dostałam trochę typowo chłopięcych... no i zebrała się taaaaka sterta, że trudno mi to wszystko pomieścić

A ja ostatnio skusiłam się na zakup OCIEPLANE ZIMOWE LEGINSY GETRY CIĄŻOWE BAWEŁNA L (1971950169) - Aukcje internetowe Allegro
Pomijam fakt, że czekałam na przesyłkę dość długo, to raczej z zakupu nie jestem zadowolona.
Po pierwsze OD WEWNĄTRZ CIEPŁY POLAREK to jakaś pomyłka, koło polarku to one nawet nie leżały. Fakt są grubsze niż normalne, ale nic w nich nadzwyczajnego.
Po drugie mają mega szwy jak w dziecięcych rajstopach, które brzydko odbijają się spod ubrania i jeszcze niemiłosiernie "gryzą". Poza tym gumka, która ma być bezuciskowa jest tak "pofastrygowana". że szkoda słów.
Na mój gust to lepiej kupić w zwykłym sklepie gdzie można dotknąć i przymierzyć. Może będę w nich chodzić po domu.

ja na razie dla dziecka nic nie kupuje, w lutym pozbieram to co mi dają i wtedy zobaczę co jeszcze trza dokupić.

dla siebie po lumpeksach pokupowałam sobie spodeny ciążowe za psie pieniądze i parę dłuższych bluzek i sweterków( nawet nie są za luźne bo one będą fajne po ciąży też) po za tym moja mama jest wieksza niż ja, to jej podbiorę parę rzeczy:-p. Jedyna nowa rzecz to leginsy ciążowe, są jeszcze ciut luźne na mnie ale i tak dobrze się je nosi.

Gorzej dla mnie będzie po ciąży bo będę musiała sobie kupić coś wygodnego na obronę pracy magisterskiej bo w mojej kreacji to się mi biust nie zmieści :P a i karmienie też w niej odpadnie (maluch będzie musiał bronić się ze mną więc strój galowy obowiązkowo :-p:-p)

W srode zaczynaja sie u nas mega-przeceny.Ja jednak wybiore sie dopiero za 2tygodnie,bo wtedy moze i znajdzie sie mniej rzeczy,ale za to jeszcze nizsza cene.Mialam byc spokojna i wogole,ale juz "mnie palce swedza",zeby cos kupic dla Leo ;-)A poza tym w lutym urodzi sie mojej przyjaciolce coreczka,wiec tez juz zakupie jej pare rzeczy :tak:

p.s.Nie wspominajac,ze kupie sobie w koncu jeansy ciazowe :-) i moze jeszcze jakis maly gadzet ;-)

reklama
Pisałam już, że dostałam od Mikołaja Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1988193159) - Aukcje internetowe Allegro
Szczerze polecam! śpi się bardzo wygodnie, pod warunkiem, że mąż Wam jej nie ukradnie :-D:-D:-D
Kurcze a ja sobie nie wyobrażam spania na czymś takim :szok::szok::no::no::no:
Ja zamiast poduszki mam ciałko męża ,a przy okazji prywatny kaloryfer i masażer w jednym.:-D:-D:-D:-D
Śpimy dosłownie przyklejeni do siebie ,więc coś takiego tylko by przeszkadzało we wspólnym zasypianiu.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry