reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
a to dzisiejszy zakup DSC07888.jpgDSC07889.jpgDSC07890.jpgDSC07873.jpg
A na zime nie wiem czy kurteczke kupic czy kombinezon.

Załączniki

• DSC07888.jpg
    DSC07888.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 59
Aga bardzo gustowne sweterki .Ja bym kupiła i jedno i drugie.Ale jak budżet ograniczony to kombinezon.Do kurtki jeszcze spodnie ocieplone i butki trzeba:tak:.Ja tam mam więcej bo kupiłam,dostałam i jeszcze dokupiłam.Zresztą przyznaję się bez bicia mam za dużo za dużo i jeszcze raz za DUŻO ale nie potrafię się oprzeć np ta sukienka postanowiłam założyć bo to ostatni moment(dziś założyłam na body) była tylko dziś ubrana.Co prawda większość ubranek jest używana i może dlatego tak szaleję.Czy tylko ja tak mam:-:)szok:?????100_1032.jpg

Azula super sukieneczka , z dziewczynkami lepiej bo sukieneczki letnie mozna i jesiesnia nosic wystarczy nalozyc body z dlugim rekawkiem i rajstopki , tak samo ze spodenkami. Z chlopcem juz tak fajnie nie jest. tylko wykorzystuje teraz bluzki z krotkim rekawkiem bo podspod zakladam body z dlugim i nosi bo sa jeszcze dobre to szkoda odkladac.
Zastanawiam sie wlasnie co mi sie lepiej sprawdzi kurtka czy kombinezon i nie wiem , tu nie ma zim takich jak w Polsce wiec moze lepiej kurteczke bo szybciej sie zalozy. Sama juz nie wiem , moze ktos doradzi.

Ostatnia edycja:
aga wydaje mi sie,ze kurteczka wystarczy,tak jak napisalas, nie ma tam takich zim jak unas,wrazie co zawsze kombinezon mozna dokupic.Zakupy super.

azula sliczna sukieneczka i nie tylko ty tak masz,ja tez mam za duuuzooo ubranek dla Emki.

reklama
Do góry