• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

aga - my preferujemy komplety - kurtka i spodnie, a to dlatego, że łatwiej dzieciaka rozbierać w razie "w", czy np sklepie - ściągasz tylko kurtkę, a nie cały kombinezon, jak przebierasz to tylko spodnie. poradziłabym Ci, więc kurtkę - szybciej ubierasz, ściagasz, w skpie, u lekarza, w kolejce na mięsnym można ściągnąć, czy rozpiąć bez rozbierania całego szkraba:)

reklama
azula mam takie- dostalam po dzieciach kuzynki!!:szok: juz wiem ze mlody nie bedzie sie nimi bawil! Ale ile jest jeszcze zabawek, rzeczy ktore sa toksyczne a my o tym nie wiemy!:crazy:

hmm ja o zimie jeszcze nie myslalam ale widze ze pora zaczac a przynajmniej sprawdzic czy te kombinezony co dostalam jeszcze pasuja bo moj pulpet to tez powoli zaczyna nosic rozmiar 74

andav - w DE i tak masz ulatwione zadanie, bo Niemcy kochaja certyfikowac. Rzeczy z certyfikatami nie sa drozsze od tych bez, nie sa tez 100% bezpieczne ale sa w kazdym razie jakosciowo o niebo lepsze od tych zupelnie nieprzetestowanych. Ja w kazdym razie nie tykam zabawek bez certyfikatow a ubranek bez Öko-Tex-u :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry