• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

ja tez mam dylemat z fotelikiem. szukam juz czegos na allegro ale zupelnie nie wiem na co sie zdecydowac. Malemu nogi wystaja w tym co mamy wiec najwyzszy czas zeby cos wybrac

reklama
Ja od początku kupowałam fotelik taki od 0 do 18 kg bo stwierdziłam że nosidła na 6 miesięcy kupować nie będę a taki fotelik już z doświadczenia wiem że wystarcza na 2 lata. Wbrew pozorom dzieci długo jeszczę będą zasypiać w aucie więc fotelik musi być dostosowany do latającej główki. Te foteliki 9-36 kg moim zdeniem nie nadają się dla półrocznego dziecka...

Ja też uważam,że nasze dzieciaki są jeszcze za małe na foteliki od 9kg w zwyż. Dzieciak powinien przede wszystkim już potrafić samodzielnie siedzieć aby mógł w takim foteliku jeździć. Mysle,ze jeszcze spokojnie kilka miesiecy można poczekać. Pamiętam,że dla córci kupowaliśmy jak miała ok roku. Mamy maxi cosi tobi-polecam bo fajny :)

joasia zgadzam sie z toba, ale co zrobic jak pasy sie juz nie dopinaja w foteliku 0-13kg? to nie jest moje widzimisie , poprostu nie chce z nim jezdzic z nie zapietymi pasami, boje sie poprostu, chodzi mi przede wszystkim o bezpieczenstwo
mysio my mamy fotelik 0-13 bo taki mialam w zestawie z wozkiem. :tak:

jak sie nie miesci to smialo wymieniaj, nie ma co dzieciaka meczyc.
my mamy do 9 kg i jak ubiore mu cos cieplejszego to na sile musze go zapinac bo nie ma luzu, wiec niebawem tez kupimy fotelik od 9-18 kg rozkladajacy sie jak do spania.

Jak Bartkowi wymieniłam fotelik jak miał 6 mc no coż zima była , był duży nie mieścił sie wiec zmieniłam spał czasem ale głowa mu nie latała bo przewaznie te foteliki rozkładaja sie też na leżenie i na poczatku tylko tak go woziłam , jka juz umiał siedzieć to jak jechał i patrzył to miał siedzca a jak zasnoł to na leżenie sie rozkladało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry