• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
a ja mam takie Krzesełko do karmienia Bambi Baby Design+wkładka. (2690858135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
troszke starszy model, bez wzorków. Kuba je dostał na chrzciny i od tamtej por nam sluży i jeszcez dziekco sąsiadki w nim pół roku przesiedziało. Teraz co prawda juz tapicerka była mocno zdezelowana ale okazało się, zę mozna dokupić samą tapicerkę i jest jak nówka. Najbardziej mi sie w nim podoba, ze jest wkładka i regulacja oparcia wiec Zuza juz od jakiegos czasu towarzyszy mi w nim w kuchni mimo, ze do siedzenia jej jeszcze daleko, a tak ma wygodnie jak w bujaczku.

reklama
w naszym przypadku tego typu krzesełka odpadają ,bo dla mnie szkoda kasy na kilka miesięcy ;-)i bezużytecznego sprzętu zawalającego kąty.:-p
W krzesełku rozkładanym (stolik + krzesełko) dziecko posiedzi spokojnie kilka lat .Najpierw będzie do karmienia ,a jak przyjdzie czas na kącik zabaw będzie stolikiem z krzesełkiem i w ten sposób kącik zabaw gotowy ,bez zbędnego wydawania pieniędzy i zagracania mieszkania.;-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry