• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Pieszczoszka spacerówka normalna -przyzwyczaisz się ,a na roczek kupisz lekką spacerówkę bo Laura już wtedy spora będzie ja pewnie na 2 latka dopiero;-)Paulinka liczę na foty małego w tych wdziankach:-D.A krzesełka ful-wypas tylko nie na mą kieszeń:no::-(ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:tak:

reklama
Ogólnie to te krzesełka od poczatku tzn od urodzenia dzidzi byłyby w użyciu ta funkcja całkowitego rozłożenia regulacja wysokości i te inne bajery SUPER:-D

byłam w tesco puzzli nie kupiłam bo nie było:( pampersy też kupiłam:tak:
pieszczoszka to nasza spacerówka zdjęcia z neta bo mały jeszcze nie ma fotki we własnej bo dzisiaj pierwszy raz nią wyjechaliśmy:) indeks.jpg

w tesco kupiłam mu też czapeczkę ni mogłam się powstrzymać:):) jak Oliśkowi ją ubrałam to w lustrze patrzył jak zaczarowany i uśmiech od ucha do ucha:-D

2012-11-15 17.45.31.jpg2012-11-15 17.44.58.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Pieszczoszka, spacerówka całkiem ok, nie wiem co Ci nie pasuje. My jeszcze nie kupilismy spacerówki, bo Ninia mieści sie w gondoli i chcę przejeździć zimę, a kupujemy z navingtona na naszą ramęl Jest duża i solidna no i można ją mocować i przodem i tyłem.

co do maty-puzzli to ja tez bym chciala kupic i nawet bylam dzisiaj w tesco ale byly tylko disneya, firmy trefl za 46zl paczka wiec chyba troche za duzo. zobacze jeszcze w innych tescach moze znajde tansze :)
krzeselka peg perego tez mi sie podobaja i mozna kupic na allegro uzywane ale nie ma ich za duzo

reklama
suse super dywany i krzesełko i przestrzeń w mieszkaniu:-)

martusia czapa rewelacja ,ja uwielbiam wszystkie z uszkami.(wózek tez wyglada po ludzku w przeciwienstwie do mojego)

Olisia Twoja spacerówka najbardziej mi sie podoba! Szkoda ze wczesniej tego wozka nie widziałam kupiła bym sobie wlasnie taki i kolor tez mi sie podoba strasznie!! i na dodatek cenowo nowy kosztuje tyle co mój ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry