• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Pieszczoszka koloru akurat takiego nie mam. JA mam kolor stone cały jest grafitowy a tutaj gdzie na tym wózku sa elementy ziolone to ja mam jasno szare no i stelaz i kosz na zakupy mam mam czarny
nawet zdjecie znalazłam SL384743.jpg
aha no i ja ten wozek kupiłam uzywany. Wylicytowałam go za 450zl-jestem bardzo zadowolona

reklama
pieszczoszka - Twoja spacerowka konstrukcyjnie jest moim zdaniem o.k. ale od koloru dostalabym szybko bolu glowy, za intensywny jak dla mnie ;-) Kupowac jednak nowa tylko ze wzgledow wizualnych to troche wyrzucanie pieniedzy w bloto - ja bym sobie darowala taki wydatek :tak:

Suse - mi sie ta przestrzen tez bajecznie podoba ale dywany juz po tygodniu bylyby zalatwione przez psa na cacy :baffled:

Ostatnia edycja:
kugela on tylko oczojebny na zdjeciach wychodzi;)
Do wózka dołożyli się rodzice więc spoko.A używanego nic nie znalazłam fajnego.Z resztą to moje pierwsze dziecko i myśle,że kupno nowego wózka jest normalne i nic w tym nie jest dziwnego? I czy ja powiedziałam,że kupiłam go tylko ze względu na wygląd??
Wózek mi sie spodobał od razu ale tak jak mówie oglądałam tylko wersje z gondolą.

Olisia jak na używany to wygląda jak nowy!!! i za fajne pieniążki go kupiłaś!!! Rewelacyjny wózeczek:)

pieszczoszka - zle mnie zrozumialas. Nowy wozek jest normalny, my tez kupilismy nowy :-pMam na mysli, ze kupowanie teraz nowego (czyt. drugiego) byloby dla mnie przesada, jezeli jedynym powodem kupna drugiego wozka byloby to, ze Ci sie pierwszy nie podoba w wersji spacerowkowej. Tak jak Ci dziewczyny pisza - lada moment i tak bedzie czas na parasolke, wiec ja bym odpuscila dodatkowy wydatek w postaci spacerowki - trzy wozki dla jednego dziecka to wiecej, niz ono wyjezdzi ;-)

Quinny buzz
Pieszczoszka pisalas ze Laura rozpina sobie pieluchy...sproboj przez jakis czas zakladac jej pieluchomajtki takie wciagane...w pampersach nazywaja sie chyba esy up
Pieluchy i pieluchomajtki dla przedszkolaka
moze straci zainteresowanie i pozniej bedziesz mogla wrocic do normalnych.Polecam tez dla dzieci niedajacych sie utrzymac na przewijaku.Zebym to ja wiedziala jak mi synek szalal to tez bym je wczesniej zakupila.
Polecam tez pieluchomajty z lidla toujours lepsze nawet od pampkow moim zdaniem.Nie zjezdzaja przy biegajacych dzieciach gdy sa juz pelne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry