• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Mam wrażenie, że Ollena nie jestes na bieżąco:))

Suzi - co to za wozek ten co masz? Poszukam na tablicy, bo z tych co pokazujecie, Twój podoba mi sie najbardziej.
Flaurka to Bebecar naprawdę solidna firma, samo wykonanie jest rewelacyjne, widać że konkretne :tak: Hamulec w rączce super sprawa! ułatwia życie np przy zjazdach,górkach. Wszystko jest łatwo zdejmowane/zakładane, wystarczy jedno kliknięcie i gotowe. No i oczywiscie możliwość zmiany kierunku jazdy jest duzym + dla dziecka.
Co do zwinnosci to można kecić nim o 360 st jedną ręką:tak:
Naprawdę polecam.
Aaaa i co było dla mnie dość ważne koła,a raczej wenyl. Nie chciała bym rozczarowania zimom
:sorry: A ten to wiem że pojedzie po największym "bagnie";-)

Ta stona z testami jest podstawowym kryterium naszergo wyboru ;-) Z tym ze fotelik który wybrał moj M kosztuje ok 1000zl :eek: no i jeszcze mocno się zastanawiam:zawstydzona/y: Wiem, wiem nie powinno się oszczędzać na dziecku ale jest zawsze jakieś ALE...

Ostatnia edycja:
As ja płaciłam 48zł za paczkę więc dość drogo bo na tej stronie co podałaś są bardzo tanie!
pieszczoszka tak ja pisałam kupiłam je w akpolu:-)
co do fotelików to my mamy cybexa i taki też następny kupimy bo jestem z niego bardzo zadowolona, właśnie myślę o tym co Ty pieszczoszka pokazałaś. Drogi ale na długo go mały będzie miał.

Suzi mój Ch. też wybrał fotelik za taką kwotę. :confused2: może któraś mama miała do czynienia z tym fotelikiem Fotelik Concord Transformer T Pro kolory + gratisy (2769575877) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub podobnym?, chodzi mi konkretnie o ten "stolik" ;-)z przodu.
Super jest i ten "stolik" o którym piszesz to bardzo bezpieczna rzecz :tak:
Bardzo fajny Pieszczoszak :tak:
My chcemy taki 9-35 żeby juz młody miał do końca:tak:;-)

reklama
My mamy teraz fotelik Cybexa 0-12kg. Ogolnie Cybexy maja w DE bardzo dobra opinie specjalistow (to tak a wogole niemiecka firma a Niemcy lubuja sie w certyfiakatch i testach ;-) Podobnie Römer ale mnie sie Cybex bardziej podoba)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry