pieszczoszka1988
Jestem mamusią
olisia a w zimie jak bedzie miec rekawiczki jak paluszka wlozy
?
?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
?
.Kurna dobra przyznam się ja mam chyba z 7 albo 8 nie wiem ile jeszcze za dużych i dwie kurtki.No bo to nie całkiem moja zachłanność tylko np chciałam kupić body i pajace i fajna paka była na allegro ,a tam 2 kombinezony ale cena fajna i fajne łaszki to co mam wybrzydzać ,a przedtem kupiłam dwa ,coś dostałam i tak się nazbierało:-)
.Ja wogóle mam dla niej za dużo ubranek bo kupowałam używane tanio i to moja pierwsza córcia to oszalałam .Proszę o rozgrzeszenie

taaa olisiaaa my tez ratujemy sie chustkami i jeszcze takim gofikiem jako szalik
Kombinezoniki o.k., Oli lubi pociamkac zamek ;-)A z kapturkow jestem mega zadowolona, bo jak mi zamek nie dochodzi to dzieki kapturkowi (nalozonemu) oslonieta jest szyjka z tylu (przy wyciaganiu z wozka), stanowi tez asekuracje jak czapka zjedzie z uszka - takze my zdecydowanie wolimy z kapturami