aksmobulka
Fanka BB :)
andav odwrotność mojego panieńskiego nazwiska z dodatkiem ka

ja mam zwykły nocnik z wyższym oparciem
ja mam zwykły nocnik z wyższym oparciem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Czemu kto jaki wybrał.No rozumiem np Nick np Basia 82 bo ma tak na imię i rok urodzenia ale inne aksmobulka już wyjaśniła mój od dwóch mich psów bokserek 
Azy i Zuli..Aza już za TM ,a Zula mieszka u znajomej i ma się super czasem ją odwiedzamy:-)
;-).Aksmobulka myśmy mieli różne psiaki i wszystkie ekstra kochane .Bokser to cwaniaczek,błazen ,ponoć pies obronny chyba złoczyńcę zalizałby na śmierć:-)I czekamy na dalsze wyjaśnianie NICKÓW
PS aksmobulka według mnie to ustrojstwo zbyt drogie no ale ja to za biedna jestem by oceniać;-),a na allu nie ma używek ? no ja to na używkach" jadę".Chyba ,że jaki sponsor by wam zasponsorował bo na urodzinki 

azula twojego bym nie zgadla, aksmobulka a twoj mi sie z bulka kojarzyl i bylam ciekawa skad ci sie to wzielo
Pieszczoszka no twoj tez bylam ciekawa bo taki "lukrowy"- jeszcze jestem ciekawa skad kugela,suzi, wikasik i flaurka wziely swoje