• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Katasza u nas do kaszek tylko i schodzi opakowanie na tydzień .Amelka kaszkożerna jakaś:szok:no ona w sumie nie bardzo przepada za takim jedzonkiem na śniadanie kaszka na drugie dwa serki lub jeden i do tego trochę rogala potem obiad zupka lub jakieś drugie(je co my)tak około pół talerza potem znów kaszka potem bananek lub inny deserek owocowy i wieczorem lana kluseczka juz pół na pół z normalnym mlekiem.Czy ta TRÓJKA tańsza czy ma bardziej wartościowe składniki ,a może już w większości na krowie przejść .Wiem no niby to zakupowy ,a ja o jedzeniu pisze ale chodzi właśnie o zakup tego bebika 3

Kurczę, fakt, o mleku 3 nie pomyślałam, ale mój wcina 2 x dziennie kaszki, mleczno-pszenne, więc ja w zasadzie Bebika już dawno nie kupowałam... Je pszenne albo mannę owocową, bo po ryżowych ma po prostu zaparcia...

aksmobulka dzieki wielkie , bo sie wlasnie zastanawialam od kiedy mozna mleczko krowie podawac.
Moj nie chce jesc kaszek, tylko mleko pije.
Teraz jak tak mysle to moze to mleko 2 jest malo tresciwe dla niego ze on od tygodnia 3-4 razy w nocy je a wczesniej tylko 2 razy.

Co do mleka krowiego, nasza pediatra mówi, że można je mocno rozwadniać i próbować dać maluchowi. Jeśli nie będzie żadnych niepożądanych efektów, rozwadniać co raz mniej, jednak mm podawać wciąż, najlepiej jeden raz,bo to zbilansowany posiłek.
Czekam z niecierpliwością na pierwszy poniedziałek miesiąca, na Baby Days i -25%, trzeba kupić pieluchy i chusteczki:-)

Azula- moja pół dnia w żłobie spędza to i mleko wolniej schodzi (a część kaszek kupuję mlecznych)- no i dalej cycujemy. Co do krowiego to pierwsze próby mamy za sobą- w zeszłym tygodniu dostała w żłobku kilka łyżeczek zupy mlecznej i jest ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry