reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

a co do ciuchów ciążowych to ja jak na razie kupiła sobie tylko kurtkę zimową bo później to już nic nie znajdę a w moje się nie zmieszczę za parę miesięcy bo jak by nie było to w marcu może być jeszcze mroźno a to już 7 miesiąc będzie. Teraz czas rozejrzeć się za jakimiś spodniami bo moje zaczynają mnie uwierać w brzusio.

reklama
ja w sobotę kupiłam sobie krem elancyl przeciw rozstępom drogi niestety bo prawie 140zł ale duża butelka ponoć ma starczyć nawet na 2,5 mies ma bardzo dobre opinie i się skusiłam, zobaczymy ma duży plus już bo ma lekką konsystencję i szybko się wchłania a na tym mi zależało. Ja niestety mam skłonność do rozstępów więc pewnie nawet mi kremy nie pomogą:-( ale w końcu nadzieja umiera ostatnia...:-(
Ja tez mam skłonność, ale będę dbać żeby na brzuszku i biuście żaden nie zagościł :) Zobaczymy, Martusia musimy być dobrej myśli...no i wklepywać ;-)

Moja mama dzis pojechała z tata na jakieś zakupy niby po jedzenie:D a nakupiła mi ślicznych śpioszków i kawtaników podobno nie mogła się oprzeć:P A ja juz za niedługo musze zamówić sobie na allegro ogrodniczki ciążowe bo już pokaźny mam brzusio jak na prawie 4 mies. Znajoma powiedziała ze ona taki miała w 7 hehe

Kikolek, podaj linki. Będziemy się wystrzegać rzeczy od tego sprzedawcy.
Z zakupów polecam serie Babydream dla kobiet w ciąży, zarówno płyn jak i balsam ekstra!
Leginsy Ciążowe Getry Legginsy Długie 40 L 170 (1876629926) - Aukcje internetowe Allegro i -30% Ciążowa spódnica ołówkowa KOLORY 44 X XL (1882862951) - Aukcje internetowe Allegro
stokrotka a powiedz widziałaś może taki żel do kąpieli? Ja w 2 pierwzych ciążach go używąłam a teraz nie mogę go znaleźć, a był super

Kilolek przykro mi:-( A nie mozesz oddac?
ie chce mi się w sumie. Duzo nie wydalam, a za zwrot będę musiała zaplacić (za przesylkę) leginsy będę nosiła po domu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry