reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

ja chusty nie kupuje bo po prostu nie chce. A mojemu S pokazałam i zapytałam czy może on by chcial tak dzidzie nosić to się roześmiał i powiedział,że nie bedzie mumią a nasza córunie na raczkach będzie nosil i woził w wózeczku:-D

reklama
Ja tez nie używałam poduszki dla córci-prawdę powiedziawszy to ona nadal nie ma poduszki. Ale chyba już niebawem jej zakupimy jakąś nową fajną pościel i poduszkę przy okazji też :)

Chusta-dla mnie jak najbardziej TAK! bedę używać na równi z wózkiem. Na szybki wypad chusta,na dłuższe spacery wózek. Z Nati używałam i bardzo sobie chwaliłam :)

Ja oczywiście też mam zamiar używać wózka, ale mam nadzieję, że dziecku spodoba się w chuście, bo zamierzam je w niej nosić. Oczywiście każdy ma swoje zdanie na ten temat, ale tak jak powiedziała Kikolek, prawidlowo założona chusta nie obciąża kręgosłupa.

Mam i chuste i wozek i dzis kupilam drugi wozek-Quinny Buzz. Mm tylko komentuje, ze gondola do niczego niepotrzebna, ze spacerowka i fotelik by wystarczly. Zobaczymy, wyprobuje wszystkie opcje i sie okresle wtedy;)
Jutro porobie foty:)

na listopadzie 2009 dużo dziewczyn kupowąło buzzy i poczatkowo z gondoli byly bardzo zadowolone ale na spacerówkę jak się przesiadly to wszystkie narzekaly i wiele się popsuło

Ja mam quinny Buzz i jestem super zadowolona...Z gondoli kozystalam do 7m-ca a potem przesiadka do spacerowki.Mam dwa wklady do spacerowki,ten do chyba 16mcy i powyzej.Teraz jezdzimy tym wiekszym bo w zimowym ubraniu ciasno juz bylo.Jak sie dba o wozek,czysci kola,smaruje po kazdym sezonie smarem i po wojazach piaskowych to nic mu nie bedzie.Nie polecam tylko tego wozka na wertepy i lesne wyprawy gdyz przednie kolo nie daje rade.Niewiem jak jest z buzz 4 moze podwojne przednie kola sa lepsze.Teraz planujemy dokupic kiddy board do wozka( taka deskorolka doczepiana)aby mlody mial tez srodek lokomocji bo z 2ma wozkami sobie nie wyobrazam spaceru...no moze z chusta i spacerowka.
P050111_11.29.jpgP290411_16.50.jpgP250111_14.03_[01].jpg

Ostatnia edycja:
reklama
kilkolku a spacerowka jestesmy zachwyceni, mm nie podoba sie gondola i mowi ze niepotrzebna. W sumie moglby byc sam fotelik i spacerowka od pierwszych dni. Ale pouzywam wszystkiego to sprawdze. Gondola i tak ma 2 miesiace mi potrzebna albo nawet 1,5mies bo pozniej do PL nie bede jej brala.

suse kochana spadlas mi z nieba! powiedz mi...macie pompke do kol czy inaczej pompujecie? My planujemy na stacji benzynowej podpompowac. No i powiedz jak jezdzisz z tym przednim kolkiem? zablokowanym czy odblokowanym? bo mnie sie blokuje podczas jazdy po mieszkaniu, tzn na zakretach mi hamuje i jedzie w swoja strone ;) dlatego ja wole jak zablokowane jest ale moze masz jakis zloty srodek;)

Do góry