reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

A mi teraz już żadna inna się nie widzi...:( tylko ten turkus z szarym.
Piękna normalnie... Ładnie się muszę do mężą uśmiechnąć:)

reklama
kingutek zawsze mozesz szlafrok ubrac. Zreszta ja nie mowie o jakis starszych, znoszonych koszulkach. Ale koszulka mm np. czarna z czyms tam bedzie jak najbardziej ok.

zamówiłam trochę rzeczy dla siebie ( podklady,majtki, podpaski ,nakladki na piersi)
pieluchy tetrowe, tetrowe we wzory,przescieradlo hmmmm??? co tam jeszcze niepamietam ale wszystko dajA do jednej paczki i koszt wysyłki 13 zł,więc porównując ostatnio w sklepie opłacalo mi sie zamówic na alegro

Na pewno będziesz zadowolona;) ja tez to co wymieniłaś kupowałam właśnie tam oprócz prześcieradła i nakładek . Fajne tez maja pieluszki flanelowe takie mieciutkie;) wziełam pare bede je kładła na przewijak :p albo zawsze sie tam przydadzą do czegoś :p

reklama
mam pytanie: BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA PTASZEK - do11kg (2234750008) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
taka huśtaweczka jest zasilana 4 bateriami. Jak myślicie na ile to starcza bujania?
Nie wiem czy opłaca sie kupic taka huśtawke jak było by trzeba co chwile baterie kupywać ...
My mamy po Lence taką:
Huśtawka 3w1 (2240097118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Baterie zmienialiśmy raz. Drugi raz bym jednak takiej huśtawki nie kupiła, bo Lena najpierw się jej bała a jak jej się spodobało to całe bujanie to za moment wyrosła. Z bujaczka korzysta do dziś.

Do góry