• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciekawy pomysł dla bezrobotnych

Zapraszamy wszystkie osoby niepracujące, wychowujące dzieci, pragnące powrócić aktywnie na rynek pracy.Zapraszamy wszystkie osoby bezrobotne lub nieaktywne
zawodowo z województwa łódzkiego na szkolenie: Profesjonalny
Pracownik Biurowy. Kurs jest całkowicie bezpłatny (finansowany przez
UE), trwa rok, w programie jest kurs języka angielskiego (możliwe
różne poziomy, 120 godzin), kurs komputerowy, kurs obsługi biura.

Zajęcia odbywają się w Łódzkim Domu Kultury, który jest w pełni
przystosowany do obsługi osób niepełnosprawnych.

Uczestnicy dostaną zwrot kosztów transportu, dodatki szkoleniowe,
dla soób posiadających dzieci zapewniona jest opieka nad dziećmi w
czasie trwania kursu.

Startujemy w połowie października.

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 0 665 888 488 lub 42 633 59 20

reklama
Hej .Ja wlasnie szukam zajecia jako niania.Mam 20 msc synka i czas juz wrocic do jakiejs pracy.Naszym synkiem zajmuje sie maz wiec moge spokojnie zajac sie innym maluszkiem.

dominika ja potrzebuje kogos dorywczo do pawła. powiedzmy dwa razy w tygodniu, na dwie trzy godziny. pozniej bede potrzebowała czesciej. jesli jestes zainteresowana to napisz na priv. mieszkam na zielonym romanowie i w gre wchodziłby twoj dojazd do mnie.

witajcie dziewczyny :)

Rusza w Łodzi projekt-"Mama Kreatywna Mama pracująca"

Adresatami projektu są mamy powracające na rynek pracy po przerwie związanej z urodzeniem i wychowaniem dzieci, oraz te, które chcą dopiero rozpocząć swoją karierę zawodową.
Projekt obejmuje swoim zasięgiem Łódź oraz powiat zgierski i tomaszowski.
Kobiety, uczestniczące w projekcie wezmą udział w szkoleniach z zakresu: promocji zdrowia, edukacji alternatywnej, psychoedukacji; ponadto, w warsztatach oraz skorzystają z konsultacji z doradcą zawodowym.

więcej na www.mamakreatywna.pl

chciałam was zainteresowac i zachęcić do udziału w ciekawym i co ważne :) darmowym projekcie Mama kreatywna- Mama pracująca -szkolenia, doradztwo,coaching.
(udało sie i jeszcze mozecie sie zgłaszać)

Rekrutacja właśnie trwa-
Nabór do pierwszej edycji projektu „Mama kreatywna – Mama pracująca” (01.06.2009 – 31.10.2009) trwa do 29 maja 2009r.

Adresatami projektu są mamy nie majace zatrudnienia (lub, które stracą pracę po urlopie macierzyńskim/wychowawczym) powracające na rynek pracy po przerwie związanej z urodzeniem i wychowaniem dzieci, oraz te, które chcą dopiero rozpocząć swoją karierę zawodową.
Projekt obejmuje swoim zasięgiem Województwo Łódzkie

Więcej informacji znajduje się na stronie
www.mamakreatywna.pl

Projekt Mama kreatywna-Mama pracujaca realizwany przez Instytut Spraw Obywatelskich jest współfinasowany przez Europejski Fundusz Społeczny​
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry