reklama
Dziewczyny powiedzcie szczerze czy chciałybyście skorzystać z ofert malowanie postaci bajkowych na ścianach dla waszych dzieci.
Malowałam u swojej córki w pokoju,także u koleżanki.Znajomi mówią ,że nawet mi to wychodzi.I zastanawiam się nad dorobieniem.
Przedstawię wam kilka rysunków,na razie mam tylko tyle,wy proszę napiszcie czy interesowałoby was coś takiego.Tak to wrzucę gdzieś ogłoszenie i może znajdę kogoś chętnego,na razie zbieram informacje.
Dziękuje bardzo za informacje.
Malowałam u swojej córki w pokoju,także u koleżanki.Znajomi mówią ,że nawet mi to wychodzi.I zastanawiam się nad dorobieniem.
Przedstawię wam kilka rysunków,na razie mam tylko tyle,wy proszę napiszcie czy interesowałoby was coś takiego.Tak to wrzucę gdzieś ogłoszenie i może znajdę kogoś chętnego,na razie zbieram informacje.
Dziękuje bardzo za informacje.
Załączniki
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Mija masz spory talent gdyby nie spora odległość 1 klientkę byś już miała
na pewno trafi się sporo rodziców którzy będą chcieli takie i inne rysunki w pokoju swoich pociech
na pewno trafi się sporo rodziców którzy będą chcieli takie i inne rysunki w pokoju swoich pociech
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
to super sprawa a dzieciaczki na pewno będą zachwycone
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Hej
Mysle że zto naprawde dobry pomysł
Ja neistety teraz nie planuje remonciku bo u dziewczynek mam tapete z kolorowymi misiami
Ale kto wie może kiedyś
Pozdrawiam
Mysle że zto naprawde dobry pomysł
Ja neistety teraz nie planuje remonciku bo u dziewczynek mam tapete z kolorowymi misiami
Ale kto wie może kiedyś
Pozdrawiam
magda1977
Zainwestujesz w rekalme a bedziesz miała zlecenia.Powodzenia
reklama
magda1977
No tak nie wszyscy robia remont i trzeba było by zrobic jakąś wieksza rekalme.Może na innych forach sie zareklamuj 
Podziel się: