reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cień (30dc)

Puchatymis

Fanka BB :)
Hej :) pisałam tutaj 2 dni temu test mnie troszke oszukał poszłam na bete (28tc) i beta była 2,3. Dziś na teście wyszła blada kreska, ktoś miał taka sytuacje i jednak ciąża była ? :) wg kalendarzyka owulacja była 1.01 (15dc) aczkolwiek nie słyne z regularności i mogło to być bliżej 20 dc. Pozdrawiam :)

Załączniki

• 0C3EC50F-2575-4240-96DC-055E0D2AB929.jpeg
    0C3EC50F-2575-4240-96DC-055E0D2AB929.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 427
  • 0EBBF88E-09BD-4323-A46C-6C4AB1429D76.jpeg
    0EBBF88E-09BD-4323-A46C-6C4AB1429D76.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 312
reklama
Jeśli ma Cię to pocieszyć, to ja widzę wyraźne cienie. Z o wiele mniejszego cienia jestem obecnie w ciąży. Pojedź zrobić betę, sytuacja będzie jasna.

Jeśli ma Cię to pocieszyć, to ja widzę wyraźne cienie. Z o wiele mniejszego cienia jestem obecnie w ciąży. Pojedź zrobić betę, sytuacja będzie jasna.
No właśnie mogłam jechać w piątek wiec pojechałam i beta była 2,3 (28dc) W tym całym tygodniu nie mam jak zbadać bety zresztą nie ma sensu patrzeć czy jest w poniedziałek beta 30 czy 50. Stwierdziłam, że jeżeli okresu nie będzie To będę sprawdzać zwykłymi testami choć chciałabym , zeby wychodziły wiarygodne..bete powtórzę za tydzień kiedy czysto teoretycznie te parametry byłyby wyższe. Dziękuje bardzo za komentarz :)

No właśnie mogłam jechać w piątek wiec pojechałam i beta była 2,3 (28dc) W tym całym tygodniu nie mam jak zbadać bety zresztą nie ma sensu patrzeć czy jest w poniedziałek beta 30 czy 50. Stwierdziłam, że jeżeli okresu nie będzie To będę sprawdzać zwykłymi testami choć chciałabym , zeby wychodziły wiarygodne..bete powtórzę za tydzień kiedy czysto teoretycznie te parametry byłyby wyższe. Dziękuje bardzo za komentarz :)

Jak nie masz rzeczywiście jak powtarzać teraz bety, to racja, możesz poczekać :)
Podziwiam za cierpliwość, ja jeździłam co 2 dni sprawdzać przyrosty :D
I powodzenia :)

reklama
Jak nie masz rzeczywiście jak powtarzać teraz bety, to racja, możesz poczekać :)
Podziwiam za cierpliwość, ja jeździłam co 2 dni sprawdzać przyrosty :D
I powodzenia :)
Nie jestem absolutnie cierpliwa 😂 po
Prostu mam dziecko w domu a nie jest to taka pilna sprawa żeby brać go ze sobą zwłaszcza, że te moje bety i testy takie jakieś wszystko niepewne. Prawdę mówiąc słabo już wierze, że się udało :)

Do góry