KatJak
Fanka BB :)
To jak wiesz że owu się przesunęła to jakaś nadzieja jest ale dla mnie ten test jest negatywny. Jeżeli nie możesz iść na betę to zrób test z porannego moczuZazwyczaj owulacja występowała w 16dc, teraz jakoś się przesunęła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jak wiesz że owu się przesunęła to jakaś nadzieja jest ale dla mnie ten test jest negatywny. Jeżeli nie możesz iść na betę to zrób test z porannego moczuZazwyczaj owulacja występowała w 16dc, teraz jakoś się przesunęła
Zazwyczaj owulacja występowała w 16dc, teraz jakoś się przesunęła
Robiłam betę o 7, wynik 410Test negatywny, nic na nim nie ma.
Poleciałam o 7 na betę, wynik już przyszedł- 410Hmm no to raczej nie liczyłabym, że to jest to te 5dni spóźnienia, a wręcz idealnie. Poczekałabym z 2 dni i zrobiła betę np. w sobotę. U mnie testy średnio wychodziły, a beta 95![]()
Dlatego nie ma się co dopytywać bo jedna powie, ze widzi, druga ze nic tam nie ma.Robiłam betę o 7, wynik 410![]()
Hej, pytanie czy coś widać? 10 dni po iui.
Poleciałam o 7 na betę, wynik już przyszedł- 410... jak to możliwe ze test nie wyszedł
Przepraszam, że nie w temacie, ale @olka11135 - kiedy wyszedł Ci pierwszy pozytywny test? Który to był dzień po owu/piku?Na tym pierwszym tak, ale wydaje się być szara? A z tego co kojarzę to one zawsze mają taką szarą kreskę
No nie wiem jak, ale u mnie pinki niby 10, a bety 25 prawie w ogóle nie pokazywały. Dlatego krew zawsze pewniejsza, tam nie ma co się domyślać, ciąża jest albo jej nie ma
Gratulacje! To chyba jeszcze sierpień 2022 także dawaj do nas![]()
Właśnie sama nie wiem jaki to kolor. Zrobię betę. DziekujePrzepraszam, że nie w temacie, ale @olka11135 - kiedy wyszedł Ci pierwszy pozytywny test? Który to był dzień po owu/piku?
Autorce gratuluję pięknej bety![]()