KatJak
Fanka BB :)
To jak wiesz że owu się przesunęła to jakaś nadzieja jest ale dla mnie ten test jest negatywny. Jeżeli nie możesz iść na betę to zrób test z porannego moczuZazwyczaj owulacja występowała w 16dc, teraz jakoś się przesunęła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jak wiesz że owu się przesunęła to jakaś nadzieja jest ale dla mnie ten test jest negatywny. Jeżeli nie możesz iść na betę to zrób test z porannego moczuZazwyczaj owulacja występowała w 16dc, teraz jakoś się przesunęła
Zazwyczaj owulacja występowała w 16dc, teraz jakoś się przesunęła
Robiłam betę o 7, wynik 410Test negatywny, nic na nim nie ma.
Poleciałam o 7 na betę, wynik już przyszedł- 410Hmm no to raczej nie liczyłabym, że to jest to te 5dni spóźnienia, a wręcz idealnie. Poczekałabym z 2 dni i zrobiła betę np. w sobotę. U mnie testy średnio wychodziły, a beta 95![]()
Dlatego nie ma się co dopytywać bo jedna powie, ze widzi, druga ze nic tam nie ma.Robiłam betę o 7, wynik 410![]()
Hej, pytanie czy coś widać? 10 dni po iui.
Poleciałam o 7 na betę, wynik już przyszedł- 410... jak to możliwe ze test nie wyszedł
Przepraszam, że nie w temacie, ale @olka11135 - kiedy wyszedł Ci pierwszy pozytywny test? Który to był dzień po owu/piku?Na tym pierwszym tak, ale wydaje się być szara? A z tego co kojarzę to one zawsze mają taką szarą kreskę
No nie wiem jak, ale u mnie pinki niby 10, a bety 25 prawie w ogóle nie pokazywały. Dlatego krew zawsze pewniejsza, tam nie ma co się domyślać, ciąża jest albo jej nie ma
Gratulacje! To chyba jeszcze sierpień 2022 także dawaj do nas![]()
Właśnie sama nie wiem jaki to kolor. Zrobię betę. DziekujePrzepraszam, że nie w temacie, ale @olka11135 - kiedy wyszedł Ci pierwszy pozytywny test? Który to był dzień po owu/piku?
Autorce gratuluję pięknej bety![]()