U
użytkowniczka_e
Gość
Dużo dziewczyn pisało tutaj i ogólnie mnie również okłamał, pink też przekłamuje, Nie wiem co ci polecić wszystko na jedno kopytoNaprawdę? Słyszałam same dobre opinieAle dobrze wiedzieć! To jakie polecasz??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dużo dziewczyn pisało tutaj i ogólnie mnie również okłamał, pink też przekłamuje, Nie wiem co ci polecić wszystko na jedno kopytoNaprawdę? Słyszałam same dobre opinieAle dobrze wiedzieć! To jakie polecasz??
Może kupię w aptece. Tam coś na pewno polecąDużo dziewczyn pisało tutaj i ogólnie mnie również okłamał, pink też przekłamuje, Nie wiem co ci polecić wszystko na jedno kopytoja kupiłam teraz dr max zwykły płytkowy i nie okłamał
jeśli jesteś w ciąży to wyjdzie kreseczka. Ale te facelkowe ponoć wychodzą bardzooo często blado różowe
![]()
Nie nie po prostu nie byłam w ciąży i nie wyszła żadna fałszywa kreska czy cień bo z innych aptek inne testy wychodziły mi fałszywie pozytywne. Ja dopiero będę testować za 3 tygMoże kupię w aptece. Tam coś na pewno polecąSzczerze mówiąc, kilka razy już robiłam facelle (płytkowe i strumieniowe) i jeszcze mnie nie okłamał. W sensie jak ciąży nie było, to była czysta biel i tyle.
Że pink przekłamany, to wiem, bo już nie raz mnie oszukał
Dr max Cię nie okłamał w tym pozytywnym znaczeniu?![]()
Aaa, no chyba że takNie nie po prostu nie byłam w ciąży i nie wyszła żadna fałszywa kreska czy cień bo z innych aptek inne testy wychodziły mi fałszywie pozytywne. Ja dopiero będę testować za 3 tygto może jak cię nie oszukał spproboj facelka
![]()
To daj jutro koniecznie znaćAaa, no chyba że takTo trzymam kciuki również za Ciebie
Spróbuję facelle i zobaczymy![]()