Agnes4312
Moderator
Tu niestety nic nie widzę. Do tego test wygląda na zasuszony a nie można odczytywać wyniku po czasie z ulotki.Hej
Ja tez zrobiłam dziś test i coś tam przebija , chociaż pewnie to testowa .
Podejrzycie zdjęcie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tu niestety nic nie widzę. Do tego test wygląda na zasuszony a nie można odczytywać wyniku po czasie z ulotki.Hej
Podejrzycie zdjęcie ?
Niestety nic nie ma , kreska testowa po czasie.Hej
Podejrzycie zdjęcie ?
Niestety dostałam okres, wiec jednak pink zrobił psikusa![]()
Hej
Podejrzycie zdjęcie ?
napisala ze dostala okres..A jaki wynik bety ?
Nie porównasz czy ciaza zdrowo rozwija sie robiac sobie test, bo kreska kresce nie rowna, inaczej sie odbarwi, i juz gotowy stres. Tak nie porównuj nigdy tego, zrob bete.Zrobiłam sobie test 16.08 wyszły dwie kreski widoczne dzisiaj powtórzyłam test i dalej te kreski wyglądają tak samo jak test z 16... Czy mam się niepokoić? Dopwiro w piątek pójdę na betę...
Ja widzęCześć dziewczyny, ja chyba już oszalałamokres spóźnia mi się 5 dni, dzisiaj zrobiłam test i tylko ja widzę na nim cień cienia kreski
co myślicie ? Jest?nie ma ?
Ten ten jest zalany.Czy tylko ja tam widzę cień cienia? Dodam że jestem 5 dni przed @.
Nic nie widzę, powtórz za 5 dni.Czy tylko ja tam widzę cień cienia? Dodam że jestem 5 dni przed @.